Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Палитра сенки за очи в с 42 цвята Meet beauty Hzs125

25,50 лв

Палитра сенки за очи в с 42 цвята Meet beauty Hzs125 #03412

Особености:

Поглезете се с палитрата сенки за очи Meet beauty. Или направете подарък на своята сестра, майка, а защо не и мъжката част да зарадва своята приятелка или съпруга. Те определено ще останат очаровани. Палитрата предлага цели 42 цвята. Тя е компактна и удобна. Съчетава в себе си огромно разнообразие от цветове, което ще удовлетвори дори и най-претенциозния вкус.. 

Описание:

Meet beauty съдържа 42 невероятни цвята сенки за очи. Тя е съчетание от пастелни и женствени нюанси. Подходящи са за всякакви поводи. Съдържа наситени свежи пастелни цветове като жълт, зелен, син, лилав, розов. Има кафяв и черен. Също така може да откриете сенки в неутрални женствени нюанси, както и такива с приказни блестящи частици. Текстурата им позволява изключително лесно нанасяне. Цветовете са наситени и едно нанасяне е напълно достатъчно, за да разкрие красотата на цвета. Под всяка една от сенките има надпис с наименованието на съответния цвят.

Как функционира?

Преди да пристъпите към разкрасяване, нанесете основа за грим, която ще гарантира по-дълготраен ефект. След това с помощта на специална четка за грим, нанесете избрания от Вас цвят. Развихрете въображението си и комбинирайте няколко цвята, за да получите интересна и впечатляваща визия.

Дизайн:

Палитрата е в розов цвят. Дизайнът е стилен и модерен. Тя е декорирана в актуални флорални мотиви  - красиви розови цветя и изящни зелени листа. Надписите са в бяло и  златисто. Палитрата е в квадратна форма. От долната страна са изобразени всички цветове, като са посочени и техните наименования.

Технически характеристики:

  • Тегло: 407,10 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Палитра сенки за очи в с 42 цвята Meet beauty.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.