Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Палитра от 35 броя сенки за очи с удивителни цветове MORPH by Jaclyn Hill HZS114

19,50 лв

24,60 лв

-21%

-5,10 лв

Палитра от 35 броя сенки за очи с удивителни цветове MORPH by Jaclyn Hill HZS114 #02686

ОСОБЕНОСТИ

Това не е просто поредната палитра сенки за очи. Тя ще промени представите Ви за грим тотално. Няма как да сбъркате избирайки да я притежавате. Палитрата е изключително богата на цветове. Определено ще се почувствате специални, след като тя се превърне в част от Вашата колекция от гримове.

Най-интересният и най-важният факт за нея е, че нейното създаване е посветено на всички верни интернет-последователи на световноизвестната професионална гримьорка Жаклин Хил! Това е и посланието изписано от вътрешната страна на капака на палитрата. Цветовите нюанси са подбрани и създадени от тази прекрасна гримьорка.

ОПИСАНИЕ

Палитрата е невероятна сама по себе си. Богатство от цветове и варианти на възможното им съчетание. Цветовете на всички 35 сенки са наситени и дълготрайни. Разнообразието от матови, сатенени и блестящи нюанси дава воля на въображението Ви да пресъздадете един специален грим. Текстурата им е лека и фина, което позволя по-лесно нанасяне и смесване. Нежни са към кожата на клепачите.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Преди да нанесете сенките за очи, по правило, нанесете върху клепача основа за грим. След което развихрете фантазията си. Използвайте подходяща четка. Тя е тайната на безупречния грим.

ДИЗАЙН

Колекцията от 35 цвята сенки за очи е побрана в стилна сива опаковка със сребърни акценти, което придава един луксозен и специален вид.  Сред този цвят, нюансите изпъкват всеки със своите чар и красота.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Размер на опаковката: 20.3 см *  2.5 см * 15.2 см;

  • Тегло на палитрата: 150 г.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • 35 цвята сенки за очи подредени в удобна палитра.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.