Обичате да сте сексапилна и екстравагантна? Искате изобилие от мъжко внимание? Ние смятаме, че се намирате на правилното място! Кожените аксесоари тип чокъри ще допринесат за това и ще Ви позволят максимално лесно да постигнете желаният ефект. Сега обаче ще разберем кога се носят и предлаганите в онлайн магазина на 4sales.bg видове? Защо се категоризират от типа секси дрехи и как правилно да ги комбинираме?

Кога можем да облечем такъв тип принадлежности

Чокърите представляват вид кожено колие, което се носи на врата и към днешна дата разновидностите са изключително много. Особено актуални обаче са целите комплекти, които се допълват взаимно и са предназначени за максимален сексапил и атрактивна визия. Носят се на места, където дрескода го позволява, а доста често са предпочитани и в случаите на специални секс игри.

Чокърите обаче са изключително носени и в ежедневието и доста успешно се комбинират и с други накити. Те могат да бъдат тънка или по-дебела каишка на врата, съчетана с допълнителни украшения, като камъни, висулки и други. 

Какви видове ще открием

В специалната категория са достъпни мъжки, но предимно дамски чокъри от различни видове, като:

  • тип блуза;

  • тип сутиен;

  • пола от кожена мрежа;

  • колани за цяло тяло и други.

Ако обаче искате да стигнете още по-далеч в екстравагантността си, при нас ще откриете и чокъри с шипове, предлагащи се в различни цветове и размери, така че да направите най-добрата комбинация и то на изключително ниски цени.

Защо се водят от категория “секси” дрехи

Защото чокърите днес обикновено са превъплатени в цели комплекти от дрехи, съставени от различни кожени висулки и ремъци, допълващи сексапила и атрактивността на женското тяло. Някои  от предлаганите в онлайн магазина на 4sales.bg модели пристигат в комплект с различни допълнения, като белезници, колани за тяло и нашийници с халки и бодли, все попадащи в категорията на секси облеклото.

Как да ги комбинираме според 4sales.bg

Най-успешната им комбинация е с допълнителни секси прашки и сутиен, които могат да бъдат полупрозрачни или напълно скриващи интимностите на жената. Това се преценява в зависимост от повода и типа на посещаваното мероприятие. Най-добрата комбинация обаче е с красиви сексапилни дрехи. За повече информация, преглед на офертите и необходимост от поръчка, заповядайте в специалната категория на сайта.