В днешното забързано ежедневие сме затрупани с различни задачи през целия ден, а сутрин и вечер се отдаваме на дома, семейството и деца и обръщаме все по-малко време и внимание на външния си вид. 

Казват, че ръцете са визитната картичка на една жена и е добре те да бъдат поддържани в чист и прилежен вид!

За наше щастие изкуствените нокти са страхотно и бързо решение на този проблем!

Защо изкуствените нокти понякога са по-добрият избор

Всички сме запознати колко време и внимание отнема процеса по лакиране - повечето лакове обикновено съхнат бавно, трябва да нанасяме поне по 2 слоя от цвят, а и невинаги имаме спокойствието и концентрацията да лакираме пръстите и на двете си ръце безупречно.

Изкуствените нокти имат изключително много предимства пред конвеционалното лакиране, но може би най-ценно е колко време ни спестяват всъщност. Те са готови за употреба и изискват минимални усилия, за да бъдат поставени.

Посещенията при маникюрист също отнемат време и са ежемесечен разход за всяка дама. Повече от едно ходене на маникюр би утежнило бюджета, което обикновено означава, че в продължение на месец жените ходят с един и същи цвят или декорация. Изкустевните нокти са удобство, което ни дава възможност често да сменяме маникюра си, а защо не и всеки ден. Благодарение на достъпната им цена, можем спокойно да се снабдим с няколко комплекта, които да лакираме в различни цветови нюанси и да комбинираме спрямо тоалета си.

Как се слагат и махат

Процеса и техниката по поставяне и лепене на такъв тип нокти е изключително лесен и бърз. Не се изискват никакви специални или професионални познания и умения. Нужни са ви необходимите инструменти и принадлежности и малко време, за да постигнете перфектния маникюр от комфорта на собствения си дом.

Ето и стъпките, по които да се движите, когато лепите изукствени нокти сами вкъщи:

  1. Изпилете всеки един от изкуствените нокти в еднакъв размер и до желаната от вас дължина.

  2. Почистете кожичките около ноктите с инструмент и премахнете натрупаните замърсявания и омазняване от нокътната плочка с помощта на лакочистител.

  3. Внимателно нанесете тънък слой от лепилото върху вътрешната страна на изкуствените нокти.

  4. Притиснете силно в продължение на няколко секунди, за да може лепилото да се стабилизира, изсъхне и втвърди. Това ще ви гарантира, че няма да остане въздух между вашата плочка и изкуствения нокът, който да попречи на сцеплението.

  5. Лакирайте в желан от вас цвят и сте напълно готови.

Махането на самите нокти също е лесен и бърз процес, за който ще ви бъдат необходими само памучни тампони и лакочистител на ацетонова база. Трябва да изсипете от лакочистителя в малка ваничка и да накиснете върховете на пръстите за няколко минути. Изкуствените нокти ще паднат сами, а остатъците от лепилото можете да изтриете с тампон.

Какви подобни продукти можем да открием в 4sales.bg?

В нашия онлайн магазин ще намерите всичко необходимо за поставянето на изкуствени нокти. В асортимента ни ще намерите висококачествено акрилно лепило, гилотина за рязане на нокти и комплекти от изкуствени нокти в различни форми и цветове. Можете да разгледате всички принадлежности тук!