Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Гилотина за рязане на нокти ZJY45

3,50 лв

Гилотина за рязане на нокти ZJY45 #03122

Особености:

Скъсяването и оформянето на маникюра или педикюра изисква специални инструменти. Не на всеки ножичката или нокторезачката са удобни за употреба. Невинаги те са и толкова стабилни, колкото ни се иска. Всяка уважаваща себе си ценителка на добре поддържаните нокти, е важно да притежава гилотина за рязане. Без значение дали за естествени или изкуствени нокти, или пък удължители, това е правилният избор. 

Описание:

Гилотината е подходяща за рязане на изкуствени и естествени нокти, както и на удължители. Удобна е за използване. Спестява време и усилия. Също и място за съхранение. При употреба не уврежда по никакъв начин естествените нокти. Инструментът е изключително остър и без проблем успява да оформи изкуствените удължители в избраната от Вас форма. Лесен е за поддръжка и почистване.

Как функционира?

Острието на гилотината е изключително стабилно. Употребата му ще улесни максимално оформянето на ноктите или удължителите в желаните дължина и форма. Може да им придадете равен, закръглен, заострен или какъвто вид предпочитате без ограничение. Подходяща е за професионално и домашно ползване. Не разслоява ноктите и не ги уврежда. 

Дизайн:

Гилотина за рязане на нокти и удължители е изработена от неръждаема стомана. Острието ѝ е изключително режещо. За удобство и по-лесно захващане, дръжките са гумирани. Те са в червен цвят. Дизайнът на гилотината е изчистен и практичен. Размерите ѝ са компактни и не заема много място, където и да я съхранявате.

Технически характеристики:

 • Тегло: 70 г;
 • Цвят на гумираната дръжка: червен;
 • Материали, от които е изработена: неръждаема стомана, гума.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Гилотина за рязане на нокти.
Предимствата на изкуствените нокти
2020-08-14

Най-ниска цена

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.