Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Адаптер от USB Type C 3.1 към HDMI за Android и Apple с картина и звук CA101

39,00 лв

Адаптер от USB Type C 3.1 към HDMI за Android и Apple с картина и звук CA101 #01682

Страхотно качество на голям екран

Добрата резолюция на картината е от голямо значение, а директното свързване с HDMI кабел е най-добрия начин да запазите максимално качеството на видо и аудио сигнала. Ако предпочитате да използвате мобилното си устройство като източник, то подобно свързване ще Ви улесни и ще Ви предостави бърз начин да направи връзка с телевизора си където и да се намирате.

Адаптера поддържа предаване на страхотна Full HD картина и аудио. Съвместим е с голяма част от новите смарт, LED и LCD телевизори. Създаден е за използване със съвременни смартфони и таблети и не се нуждае от инсталация на драйвери, апликации или допълнителен софтуер – просто го включвате.

Съвместимост

Преходникът има два конектора за мобилни устройства и може да се използва с Android или Apple смартфони и таблети. В зависимост какво е Вашето устройство - Андроид базирано или Iphone или Ipad можете да избере свързване с един от двата USB Type C 3.1 конектора.

Новият вид накрайници от тип С във версия 3.1 предполагат по-бърз трансфер на данните, здрава връзка и максимално запазване на качеството. Адаптерът Ви позволява за включите стандартен кабел за аудио и видео предаване и да осъществите мигновена връзка с мобилния си телефон.

Приложение

Преходникът е подходящ за използване с всякаква медия – за проектиране на снимки, слушане на аудио с високо качество, гледане на филми и видео, както и при онлайн стрийминг. Свързвайки устройството си с телевизор или проектор ще използвате свободно приложенията си на голям екран и със страхотна картина. Подобна връзка е улеснение, като Ви спестява нуждата от допълнителен хардуер вкъщи или задължителна интернет връзка.

Продуктът не се нуждае от захранване, той използва захранването от порта на мобилния телефон или таблет. Изделието е универсално и съвместимо с повечето нови модели телефони.

Технически характеристики

Дължина на кабела: 20 см;

Резолюция: Full HD 1080p;

Конектори: HDMI, USB Type C 3.1;

Съвместимост: Android, Apple;

Цвят: Червен, златист;

Тегло: 50 гр.

Какво се намира в пакета

Адаптер USB Type C 3.1 към HDMI;

Инструкции за употреба;

Гаранция за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.