ОСНОВНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА РАБОТА СЪС СМАРТ ЧАСОВНИК Q50

  • 1. Необходимо условие за работоспособността на програмата е само наличието на интернет. Вашият телефон или таблет, трябва да има достъп до интернет чрез Wi-Fi мрежата или 3G връзка;
  • 2. Уверете се, че микро сим-картата на GPS-часовника е свързана с услуга за пренос на данни, а също и че е включен пакет с интернет (препоръчително е да включите минимум неограничен план, в който при пълно използване на дневния лимит от мегабайти, интернета да не прекъсне, а само да намали скоростта до 64 kbps/s.). Скоростта на връзката не е важна, а важно е само стабилната връзка, тъй като GPS часовниците постоянно "държат връзка" със сървъра и вашето устройство, синхронизирайки местоположението на детето;
  • 3. Приложението "SeTracker" има ниски изисквания към хардуерната и софтуерна част. За работа със системата е напълно достатъчен смартфон или таблет на базата на Android или iOS. Приложението е високо функционално. Сред аналозите, това приложение е най-"препоръчително", т.е. има по-голям брой допълнителни опции, поддържани от GPS часовника, в сравнение с другите програми.

Инструкции за употреба на Smart Baby Watch Q50

 

Инсталация на приложението

Вариант № 1. Отидете от устройството в Play Market, ако е Аndroid-базирано, или в Apple Store за устройствата, работещи на базата на iOS. По нататък в лентата за търсене въведете "SeTracker".

 

Изтеглете и стартирайте приложението SeTracker.

 

Вариант № 2. Огледайте кутията, в която е опакован детския часовник с GPS. На обратната страна На кутията можете да видите така наречения QR код (баркод). Този код е необходим за да изтеглите приложението "SeTracker" на вашето устройство.

По нататък е нужно приложение, което може да разпознава QR-кодове. Ако още нямате такова приложение, то отидете чрез устройството си в Play Market за Аndroid-устройствата) или в Apple Store (за устройствата, базирани на iOS). След това, в лентата за търсене въведете "QR код" и изтеглете всяко приложение, което има в заглавието думата "QR" + една от думите "scanner" или "reader". Изтеглете приложението, стартирайте го и поднесете телефона към QR-кода изобразен върху малката кутия, така че QR-кода чрез камерата на телефона да се види изцяло на екрана. Програмата трябва да разпознае връзката в QR-кода. Щракнете върху изобразения линк, изтеглете и стартирайте приложението "SeTracker".

 

Аналогично тази програма можете да изтеглите и инсталирате, като щракнете от вашето устройство върху тази връзка:

http://120.26.42.185:8888/update/S10_android_iphone_en/S10_android_iphone_en.html

Инструкции за употреба на Smart Baby Watch Q50 1 Инструкции за употреба на Smart Baby Watch Q50 2

Инструкции за употреба на Smart Baby Watch Q50 3 Инструкции за употреба на Smart Baby Watch Q50 4

 

Регистрацията в приложението:

Стартирайте приложението и на първо място сменете езика на руски, след това изберете площта за приемане на ЕВРОПА И АФРИКА, а след това натиснете бутона "РЕГИСТРАЦИЯ"

В показаната форма въведете:

ID regis_code - уникален ID номер на вашия часовник, той се намира на задната част на часовника (на капака) и има вид например, като това- "ID 1234567890". Можете да го въведете ръчно, или да го сканирате с помощта на програмата QR-скенер

 

Акаунт - вашият уникален логин в системата, може да се състои от 4-16 символа. Съхранете го, където Ви е удобно за да не го забравите.

 

Потребителско име - името на устройството, което ще се покаже във вашата програма. Това може да бъде името на вашето дете. Ако имате няколко деца и всяко има GPS-часовник, така ще ви е по-лесно да ги разграничавате на картата.

 

Телефон - телефонния номер на SIM-картата, която сте подготвили и ще използвате в GPS-часовника. Този номер, от който ще позвънявате на часовника на детето.

 

Парола - паролата е от 6 до 12 символа. Съхранете я където ви е удобно, за да не я забравите.

 

Повторение на парола - въведете вашата парола отново

 

Ако сте въвели всичко правилно, след натискане на бутона "OK", ще можете да видите интерфейса на програмата -

 

Вие успешно сте се регистрирали! Ако вече Сте поставили sim-картата в часовника, към която е свързан интернета, системата ще е пусната и ще работи!

 

Интерфейс на "SeTracker"

 

КАРТА - В дясната част на екрана при натискане на КАРТА в менюто ще се покаже картата, изобразяваща местността, върху която ще се покаже точката на местоположението на детето с GPS-часовника. Където ще бъде посочено името на вашето дете, по-долу ще видите нивото на заряда на детския GPS-часовник, последната синхронизация с часовника и точното определяне на местоположението.Това е основния елемент от менюто, който ще Ви позволи да следите местоположението на детето Ви на картата на града. Въпреки това, в детския GPS часовник Q50 има и други функции, които тази програма Ви позволява да използвате.

 

Вътрешна връзка - възможност за изпращане на кратки гласови съобщения на детето с GPS-часовника, детето от своя страна може не само да ги прослушва, но и да отговаря. Съобщенията се изпращат по интернет.

 

ЗДРАВЕ – здравето, времето за разходка, броя стъпки, броя изразходени калории, режим на сън, пълно водене на дневник. И доста фини настройки, като например задаване средната дължина на стъпките на детето.

 

НАСТРОЙКИ - основни настройки на приложението. Например, SOS/номер на семейството - да посочите номера си на телефона в бутона SOS, като тук можете да зададете номер за останалите два бутона, дистанционно да редактирате телефонната книга на GPS-часовника, да включите/изключите GPS-часовника, да зададете геозона/време, да зададете

номер за получаване на известия за сигнала SOS, да изключите часовника, за слаба батерия и други. Интерфейсът е интуитивен. На практика е много лесен за разбиране.

Инструкции за употреба на Smart Baby Watch Q50 5

 

ГЕОЗОНА - задава се гео-зоната, диаметър (окръжност) при изход от която,часовникът с GPS ще Ви извести.

 

НАГРАДИ – симпатично сърце поощрява детето за доброто му поведение.

 

СЪОБЩЕНИЯ - уведомления. Например за изключванията на часовника с GPS, както е показано в примера отдясно.

 

БУДИЛНИК - възможност за дистанционно включване на будилника на детето.

 

ЧАСОВНИК - с натискането на един бутон, часовникът ще започне да издава звуков сигнал и лесно ще го откриете в стаята/апартамента.

 

СЛЕД - всъщност записва маршрута на детето, който можете да възпроизвеждате и преглеждате в определен час и време.

 

Това са всички основни функции, които ще използвате. Отделните "тайни" и възможности на часовника ще ги научите в процеса на използване. Благодарим Ви за това, че прочетохте тази инструкция за експлоатация. Да се надяваме, че Ви е помогнала да научите как да включите и настроите GPS часовника. Ако не намирате отговора на вашите въпроси в този документ —задайте своя въпрос на онлайн-консултанта в нашия сайт.

 

Обърнете внимание, че оригиналните часовници WONLEX идват само в пластмасови кутии!!!