Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

6D Магнитни изкуствени мигли, които се поставят за три секунди tv105

12,78 лв

6D Магнитни изкуствени мигли, които се поставят за три секунди tv105 #05460

Описание:

Бъдете неустоими, красиви и диви само за три секунди с изкуствените 6D мигли, магнит! С тези невероятни мигли, ще подобрите своето излъчване и външен вид. Направете погледа си неустоим, а визията блестяща с новата технология изкуствени мигли магнетик, които се поставят само за три секунди и прилепват плътно, осигурявайки дълготраен и сигурен ефект. Миглите са подходящи за всекидневна употреба, те са с високо качество и дълго време, ще можете да ги използвате без никакви притеснения. Миглите изглеждат напълно естествени и ще променят вашия вид за секунди. Спестете си времето, за ходене по салони за красота, не е необходимо да посещавате специалист! 

Особености:

Новите 6D магнитни мигли, използват микро-магнитна технология, която допълва вашите естествени мигли с магнитните ленти и така получавате красиви очи, без усилие, без объркване и без стрес. Миглите са леки като перо и веднага може да забравите, че сте ги поставили. Те по никакъв начин не утежняват окото и клепача.Сигурната микро-магнитна технология гарантира, че миглите ви ще останат на мястото си, докато не сте готови да ги премахнете, няма опасност от разместване и изпадане. Миглите са предназначен за ежедневна употреба, техния дизайн без лепило не дразни очите ви и няма никаква опасност да повреди естествените ви мигли. Използвайте ги смело многократно, те по никакъв начин няма да ви създадат дискомфорт. Само за секунди придобивате страхотен поглед, всеки ден.

Дизайн:

За да поставите другите видове изкуствени мигли имате нужда, да закупите и специална пинсета за тяхното поставяне. Изкуствените 6D магнитни мигли, за три секунди, могат да бъдат поставени без песента, много по - бързо и лесно, което ви спестява усилията по закупуване на допълнителни аксесоари. Достатъчно е да захванете миглите с пръсти и да ги приближиш към вашите естествени. Магнетик бързо и лесно прилепва към контура на окото, като истинска магия. Поставят се, като чрез магнита им се захващат една за друга. В комплекта получавате 4 броя, за двете очи. Използваните  материали са с високо качество, екологично чисти и със сигурност не предизвикват алергии и кожни раздразнения. 

Характеристики: 

  • Тип: Изкуствени мигли;
  • Материал: PVC;
  • Цвят: Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 4 бр. Изкуствени магнитни мигли;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.