Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

6D Магнитни изкуствени мигли, които се поставят за три секунди

12,78 лв

6D Магнитни изкуствени мигли, които се поставят за три секунди #05460

Описание:

Бъдете неустоими, красиви и диви само за три секунди с изкуствените 6D мигли, магнит! С тези невероятни мигли, ще подобрите своето излъчване и външен вид. Направете погледа си неустоим, а визията блестяща с новата технология изкуствени мигли магнетик, които се поставят само за три секунди и прилепват плътно, осигурявайки дълготраен и сигурен ефект. Миглите са подходящи за всекидневна употреба, те са с високо качество и дълго време, ще можете да ги използвате без никакви притеснения. Миглите изглеждат напълно естествени и ще променят вашия вид за секунди. Спестете си времето, за ходене по салони за красота, не е необходимо да посещавате специалист!

Особености:

Новите 6D магнитни мигли, използват микро-магнитна технология, която допълва вашите естествени мигли с магнитните ленти и така получавате красиви очи, без усилие, без объркване и без стрес. Миглите са леки като перо и веднага може да забравите, че сте ги поставили. Те по никакъв начин не утежняват окото и клепача.Сигурната микро-магнитна технология гарантира, че миглите ви ще останат на мястото си, докато не сте готови да ги премахнете, няма опасност от разместване и изпадане. Миглите са предназначен за ежедневна употреба, техния дизайн без лепило не дразни очите ви и няма никаква опасност да повреди естествените ви мигли. Използвайте ги смело многократно, те по никакъв начин няма да ви създадат дискомфорт. Само за секунди придобивате страхотен поглед, всеки ден.

Дизайн:

За да поставите другите видове изкуствени мигли имате нужда, да закупите и специална пинсета за тяхното поставяне. Изкуствените 6D магнитни мигли, за три секунди, могат да бъдат поставени без песента, много по - бързо и лесно, което ви спестява усилията по закупуване на допълнителни аксесоари. Достатъчно е да захванете миглите с пръсти и да ги приближиш към вашите естествени. Магнетик бързо и лесно прилепва към контура на окото, като истинска магия. Поставят се, като чрез магнита им се захващат една за друга. В комплекта получавате 4 броя, за двете очи. Използваните материали са с високо качество, екологично чисти и със сигурност не предизвикват алергии и кожни раздразнения.

Характеристики:

  • Тип: Изкуствени мигли;
  • Материал: PVC;
  • Цвят: Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 4 бр. Изкуствени магнитни мигли;
  • Транспортна опаковка.
Изкуствените мигли – трендът, в който се влюбихме

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.