Аксесоари за iPhone XS

Категории Категории
Аксесоари за iPhone(1)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 11,00 лв. - 12,00 лв.

1 резултат

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Допълненията за смартфони имат основно две предназначения - да предпазват устройството от удари и счупвания, както и да разширяват неговата функционалност и възможности. iPhone XS е доста производителен и мощен апарат, но той, както и останалите смартфони от ново поколение, страда от слабост в защитата. Какви аксесоари са най-подходящи за него и техническите характеристики на самия апарат? Какво ще откриете в онлайн магазин 4sales.bg?

Защо iPhone XS се нуждае от аксесоари

Правилно подбраните допълнения ще защитят красотата и елегантността на смартфона за много дълго време и ще подчертаят Вашата идентичност и индивидуалност. Предимството на предпазващите и защитаващите устройството аксесоари е да осигурят максимална протекция от удари, ожулвания и други механични повреди. В същото време, друга важна роля на този тип аксесоари за iPhone XS е осигуряването на пълна естетичност и красота на устройството, без да възпрепятстват неговата функционалност.

В комбинация със защитните допълнения, съществуват и аксесоари за iPhone XS, чието предназначение е добавяне и разширяване функционалните възможности на смартфона. По този начин, апаратът може да изпълнява и други функции. Така например, при наличие на специална докинг станция, устройството може да се превърне в източник на висококачествена музика за незабравими партита на открито с приятели. Може да се превърне в проектор, принтер и т.н.

Какви да изберете

Много е важно, когато дойде време за избор на аксесоари за iPhone XS, всеки да направи своите заключения относно целта на покупката. Например, ако се нуждаете от осигуряване на надеждна протекция на дисплея и корпуса, то трябва да се насочите към тази категория от допълнения. В нея също има голямо разнообразие от видове както по дизайн и цветове, така и по използвани материали. Например, съществуват протектори за корпуса, които са изработени от силикон, пластмаса, кожа и т.н. Съгласно тяхната надеждност и дълготрайност, цените им също варират и всеки трябва да подбере бюджета си.

Изключително важно при избора на аксесоари за iPhone XS е артикулът да бъде предназначен точно за конкретния модел смартфон. Така си гарантирате пълна съвместимост, особено когато става дума за допълненията от категорията защитни. По този начин, всички отвори на конектори, високоговорители и бутони ще останат свободно достъпни за ползване. При желание за покупка на качествени и евтини допълнения, заповядайте в онлайн магазин 4sales.bg.

Технически характеристики за iPhone XS

Процесор

6 ядрен Apple A12 Bionic на 2,1 GHz,

RAM

4 GB

Вградена памет

64/256/512 GB

Операционна система

iOS 12

Дисплей

5.8″ OLED, 2436 × 1125 (458 ppi), Taptic Engine

Камери:

предна: 7 мегапиксела, видео 1080p, задна, с два обектива, 12 мегапиксела

Водозащита

IP68 защита

Размери

144 × 71 × 7,7 мм

Тегло

174 g

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл