Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Телефон за възрастни хора с големи бутони и цветен 2,2 инча екран E71

70,00 лв

Телефон за възрастни хора с големи бутони и цветен 2,2 инча екран E71 #00198

Телефон за възрастни хора Tkexun E71

Телефонът Tkexun е един от малкото модели на пазара, който е съобразен с нуждите на възрастните хора или просто на хората, които имат по-сериозни проблеми със зрението и слуха. За разлика от повечето модели телефони E71 успява да покрие нуждите на този тип потребители, тъй като е снабден с големи и удобни бутони за набиране, надписите на екрана и в менюто също са по-големи от обичайното, за да могат да бъдат разчетени без затруднения, а силата на звука при позвъняване на устройството е около два пъти по-голяма от тази на стандартните апарати. Всичко това дава на Tkexun E71 изключително предимство пред стандартните модели телефони, защото основната цел, с която е разработен е предоставянето на комфорт на вашите по-възрастни или имащи проблеми със здравето близки хора, родители и приятели.

Характеристики

Специално предвидени функции за възрастни хора

Големите и ясно отчетливи букви и цифри както на екрана, така и на клавиатурата, силният контраст на дисплея и предвидените двойна сила на звука при звънене и вибрацията са едни от основните и най-важни предимства на Tkexun, като те максимално улесняват възрастните хора при употребата му. Вграденото фенерче и светлината за проверка на банкноти са допълнителни екстри, но също биха могли да се окажат много полезни в определени ситуации.

Общо описание на останалите функции

Телефонът Tkexun E71 е специално съобразен с нуждите на по-възрастните хора, точно поради тази причина той разполага с здрав и стабилен корпус, който да предпазва телефона от повреди дори при многократно падане върху твърди повърхности. Въпреки това, той е с компактни размери 103х49х14.8мм. и е удобен за носене навсякъде. Наличието на камера е прекрасно допълнение към джаджата, което я прави още по-функционална. Предвидена е и функция свободни ръце.

Като цяло функциите на телефона умишлено са опростени, за да улеснят максимално възрастните хора при използването му, въпреки това, той разполага с всичко необходимо, като основни опции. Дисплеят е цветен и ярък LCD. Телефонният указател на устройството побира до 200 на брой номера, а в паметта му могат да бъдат съхранени до 50 SMS-а, MMS-и не се поддържат. Телефонът звъни с 64-тонови полифонични мелодии, разполага с вградено радио, будилник, поддържа запис на звуци, вградената памет е 324MB Norflash, като може да бъде разширена до 8 GB чрез вградения порт за SD карта. Батерията е достатъчно мощна и издържа до 100 часа в режим на готовност и до 100 минути в режим на разговор. Разполага с две гнезда за СИМ карти - Микро и Стандартна. Устройството предлага на своите потребители MP3 и видео плейър.

Менюто на устройството е на английски език, но поради опростените функции това не би било пречка при употребата му от незнаещи езика потребители. Другите езици, които поддържа са : Опростен Китайски/Традиционен Китайски/Японски/Корейски/Руски/Испански/Арабски/Холандски/Френски/Германски/Италиански/Португалски.

2020-08-15

Пазарувал съм и друг път.Сигурни и точни сте.Благодаря.:)

  2017-05-19

  За парите си този телефон е просто перфектен. Взех два такива телефона - единият за майка, а другият за татко. Използват ги без проблем.

  • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
  2017-05-05

  Най-накрая открих перфектния телефон за баща ми. Със стария му беше много трудно, постоянно не виждаше какво набира и все се обаждаше на други хора. С този телефон вече няма този проблем , телефонът е много опростен, така че да може да се оправя сам с него.

   2017-04-11

   Дълго време търсих в какви ли не сайтове подобен телефон, който да е подходящ за възрастни хора. Накрая намерих този страхотен телефон и много се зарадвах. Баба ми е много доволна, че най-накрая има телефон, на който да вижда перфектно бутоните.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Други потребители избраха също Всички Телефони

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.