Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Телефон за възрастни хора с големи бутони и цветен 2,2 инча екран E71

70,00 лв

Телефон за възрастни хора с големи бутони и цветен 2,2 инча екран E71 #00198

Телефон за възрастни хора Tkexun E71

Телефонът Tkexun е един от малкото модели на пазара, който е съобразен с нуждите на възрастните хора или просто на хората, които имат по-сериозни проблеми със зрението и слуха. За разлика от повечето модели телефони E71 успява да покрие нуждите на този тип потребители, тъй като е снабден с големи и удобни бутони за набиране, надписите на екрана и в менюто също са по-големи от обичайното, за да могат да бъдат разчетени без затруднения, а силата на звука при позвъняване на устройството е около два пъти по-голяма от тази на стандартните апарати. Всичко това дава на Tkexun E71 изключително предимство пред стандартните модели телефони, защото основната цел, с която е разработен е предоставянето на комфорт на вашите по-възрастни или имащи проблеми със здравето близки хора, родители и приятели.

Характеристики

Специално предвидени функции за възрастни хора

Големите и ясно отчетливи букви и цифри както на екрана, така и на клавиатурата, силният контраст на дисплея и предвидените двойна сила на звука при звънене и вибрацията са едни от основните и най-важни предимства на Tkexun, като те максимално улесняват възрастните хора при употребата му. Вграденото фенерче и светлината за проверка на банкноти са допълнителни екстри, но също биха могли да се окажат много полезни в определени ситуации.

Общо описание на останалите функции

Телефонът Tkexun E71 е специално съобразен с нуждите на по-възрастните хора, точно поради тази причина той разполага с здрав и стабилен корпус, който да предпазва телефона от повреди дори при многократно падане върху твърди повърхности. Въпреки това, той е с компактни размери 103х49х14.8мм. и е удобен за носене навсякъде. Наличието на камера е прекрасно допълнение към джаджата, което я прави още по-функционална. Предвидена е и функция свободни ръце.

Като цяло функциите на телефона умишлено са опростени, за да улеснят максимално възрастните хора при използването му, въпреки това, той разполага с всичко необходимо, като основни опции. Дисплеят е цветен и ярък LCD. Телефонният указател на устройството побира до 200 на брой номера, а в паметта му могат да бъдат съхранени до 50 SMS-а, MMS-и не се поддържат. Телефонът звъни с 64-тонови полифонични мелодии, разполага с вградено радио, будилник, поддържа запис на звуци, вградената памет е 324MB Norflash, като може да бъде разширена до 8 GB чрез вградения порт за SD карта. Батерията е достатъчно мощна и издържа до 100 часа в режим на готовност и до 100 минути в режим на разговор. Разполага с две гнезда за СИМ карти - Микро и Стандартна. Устройството предлага на своите потребители MP3 и видео плейър.

Менюто на устройството е на английски език, но поради опростените функции това не би било пречка при употребата му от незнаещи езика потребители. Другите езици, които поддържа са : Опростен Китайски/Традиционен Китайски/Японски/Корейски/Руски/Испански/Арабски/Холандски/Френски/Германски/Италиански/Португалски.

2020-08-15

Пазарувал съм и друг път.Сигурни и точни сте.Благодаря.:)

  2017-05-19

  За парите си този телефон е просто перфектен. Взех два такива телефона - единият за майка, а другият за татко. Използват ги без проблем.

  • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
  2017-05-05

  Най-накрая открих перфектния телефон за баща ми. Със стария му беше много трудно, постоянно не виждаше какво набира и все се обаждаше на други хора. С този телефон вече няма този проблем , телефонът е много опростен, така че да може да се оправя сам с него.

   2017-04-11

   Дълго време търсих в какви ли не сайтове подобен телефон, който да е подходящ за възрастни хора. Накрая намерих този страхотен телефон и много се зарадвах. Баба ми е много доволна, че най-накрая има телефон, на който да вижда перфектно бутоните.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.