Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Телефон за възрастни хора с големи бутони и sos бутон

70,00 лв

Телефон за възрастни хора с големи бутони и sos бутон #00198

Телефон за възрастни хора  GOSPEEL GS88

Телефонът GOSPEEL GS88 е един от малкото модели на пазара, който е съобразен с нуждите на възрастните хора или просто на хората, които имат по-сериозни проблеми със зрението и слуха. За разлика от повечето модели телефони  GOSPEEL GS88 успява да покрие нуждите на този тип потребители, тъй като е снабден с големи и удобни бутони за набиране, надписите на екрана и в менюто също са по-големи от обичайното, за да могат да бъдат разчетени без затруднения, а силата на звука при позвъняване на устройството е около два пъти по-голяма от тази на стандартните апарати. Всичко това дава на  GOSPEEL GS88 изключително предимство пред стандартните модели телефони, защото основната цел, с която е разработен е предоставянето на комфорт на вашите по-възрастни или имащи проблеми със здравето близки хора, родители и приятели.

Характеристики

Специално предвидени функции за възрастни хора

Големите и ясночетливи букви и цифри както на екрана, така и на клавиатурата, силният контраст на дисплея и предвидените двойна сила на звука при звънене и вибрацията са едни от основните и най-важни предимства на  GOSPEEL GS88 като те максимално улесняват възрастните хора при употребата му. Вграденото фенерче и светлината за проверка на банкноти са допълнителни екстри, но също биха могли да се окажат много полезни в определени ситуации. От изключителна важност е SOS бутонът перфектен за бърза реакция в критични моменти.

Общо описание на останалите функции

Телефонът GOSPEEL GS88 е специално съобразен с нуждите на по-възрастните хора, точно поради тази причина той разполага с здрав и стабилен корпус, който да предпазва телефона от повреди дори при многократно падане върху твърди повърхности. Въпреки това, той е с компактни размери  103х49х14.8мм. и е удобен за носене навсякъде. Бързият OS бутон е една изключително полезна функция, разработена специално за този тип модели, чрез него с едно натискане могат да се набират предварително въведени телефонни номера и да им се изпращат SMS-и. Предвидена е и функция свободни ръце.

Като цяло функциите на телефона умишлено са опростени, за да улеснят максимално възрастните хора при използването му, въпреки това, той разполага с всичко необходимо, като основни опции. Дисплеят е моно – черно-бял LCD дисплей. Телефонният указател на устройството побира до 300 на брой номера, а в паметта му могат да бъдат съхранени до 50 SMS-а, MMS-и не се поддържат. GOSPEEL GS88 звъни с 64-тонови полифонични мелодии, разполага с вградено радио, будилник, поддържа запис на звуци, вградената памет е 324MB Norflash, като може да бъде разширена до 8 GBчрез вградения порт, устройството не разполага с камера. Батерията на  GOSPEEL GS88 е достатъчно мощна и издържа до 100 часа в режим на готовност и до 100 минути в режим на разговор.

Менюто на устройството е на английски език, но поради опростените функции това не би било пречка при употребата му от незнаещи езика потребители.

2017-05-19

За парите си този телефон е просто перфектен. Взех два такива телефона - единият за майка, а другият за татко. Използват ги без проблем.

 • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
2017-05-05

Най-накрая открих перфектния телефон за баща ми. Със стария му беше много трудно, постоянно не виждаше какво набира и все се обаждаше на други хора. С този телефон вече няма този проблем , телефонът е много опростен, така че да може да се оправя сам с него.

  2017-04-11

  Дълго време търсих в какви ли не сайтове подобен телефон, който да е подходящ за възрастни хора. Накрая намерих този страхотен телефон и много се зарадвах. Баба ми е много доволна, че най-накрая има телефон, на който да вижда перфектно бутоните.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Други потребители избраха също Всички Телефони

   Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.