Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Соларна външна батерия с осветление 50000 mAh TV192

40,00 лв

65,00 лв

-38%

-25,00 лв

Соларна външна батерия с осветление 50000 mAh TV192 #03563

Особености:

Ако често Ви се случва, когато сте навън, да търсите зарядно и контакт, за да заредите Вашето устройство, то определено се нуждаете външна батерия. Представяме Ви нещо още по-удобно и практично, което може да използвате абсолютно навсякъде и при всякакви условия - соларна светеща външна батерия.

Описание:

Външната батерия се използва за зареждане на телефони, таблети и всички устройства с USB. Благодарения на нея, няма да изпадате в ситуации, в които зарядът на батерията Ви е нисък или пада напълно, а наблизо няма къде да го заредите. С малките си размери, соларната батерия може да се носи навсякъде без проблем. Може да я използвате и като фенер.

Как функционира?

Съвместима е с всички мобилни устройства. Има две USB гнезда, което позволява зареждане на две устройства едновременно. Поддържа функция за спестяване на енергия. При първото зареждане заредете батерията за 12 часа в електрическата мрежа. Всяко следващо зареждане вече може да се осъществява чрез слънчевата енергия. Като при нужда, може да се използва и електрическата мрежа. За да включите светлините натиснете бързо бутона 4 пъти.

Дизайн:

Соларната светеща външна батерия е с компактни размери. Има изчистен дизайн. Формата ѝ е правоъгълна. Предлага се в четири цвята – черен, бял, син и розов.

Технически характеристики:

  • Input: DC 5V/1A;
  • Output: DC 5V/2 x 1A;
  • 50 000 mAh.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Соларна батерия;
  • USB кабел.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.