Сет за избелване на зъби White Light Tooth модел S 56 TV19

Особености

Ако нямате време да посетите вашия зъболекар или не искате да дадете огромна сума, за да избелите зъбите си с няколко тона, ние имаме решение.
Представяме ви революционният  портативен уред, с чиято помощ, ще се сдобиете с прекрасна по-бяла усмивка.

Как работи устройството?

Продуктът е снабден със специална LED светлина, която ускорява процеса. С комбинация със специален гел, който се поставя в горната и долната част на апарата – ще постигнете максимален ефект. С помощта на устройството, можете да премахнете повърхностни петна от кола, вино, кафе. Светлината прониква дълбоко и отстранява натрупаните наслагвания.

Приложение

Продължителността на процедурата е около 10 минути. Като е препоръчително да се прилага между 2 и 3 пъти седмично. След като приключи сесията – използвайте реминерализиращ гел, за да намалите чувствителността след лечението. Той се използва едновременно с пастата за зъби, а наличието на активни съставки го прави добър протектор срещу бъдещи кариеси.

С помощта на този малък уред, ще можете да постигнете желаното избелване - лесно и бързо, в домашни условия. Така ще спестите пари, но не и качество. Свободата да се усмихвате е най-силното ви оръжие, а за да разчитате на него, трябва да положите необходимите грижи. Възползвайте се от иновативната технология, за да имате винаги високо самочувствие.

Технически характеристики

 • Модел: S 56;
 • Работи с: батерии;
 • Цвят: син;
 • Тегло: 0.19 кг;
 • Размер на опаковката: 10 см x 20 см x 10 см.

Какво ще намерите в опаковката

 • 1 брой уред за избелване;
 • Специален гел;
 • Упътване;
 • Гаранция: 12 месеца.
2017-05-13

Миналата седмица ходих при зъболекаря за избелване, но ми каза доста голяма сума за процедурата и аз се отказах. Мисля да си взема такъв сет. Дали ще мога да се справя сама, трудно ли е?

  2017-04-26

  Тъй като пуша и зъбите ми са доста жълти. Мечта ми е да си ги избеля. След колко процедури започва да се вижда ефекта и има ли странични ефекти?

   
   Даяна Захариева
   2017-06-01

   iskamgo bisplatno

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.