Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Teeth Whitening Pen Избелваща писалка за зъби TV194

9,40 лв

Teeth Whitening Pen Избелваща писалка за зъби TV194 #03291

ОСОБЕНОСТИ

Мечтаете за прекрасна и бяла усмивка? Сбъднете мечтата си с Teeth Whitening Pen – писалка за избелване на зъби. Тайната за добрите резултати се крие в основната съставка - водороден пероксид. Резултатите ще Ви удивят!

ОПИСАНИЕ

Гелът е предназначен за козметична употреба. Не бива да се поглъща. Избягвайте контакт с очите. Писалката съдържа около 30 дози. Гелът е напълно безопасен. Избелването не уврежда емайла на зъбите, нито пломбите и кариесите. Основната съставка на избелващия гел е водороден пероксид. Избелването не се препоръчва по време на кърмене, бременност, лечение с фасети, или при наличие на коронки или зъбни мостове. При дискомфорт или раздразнение, прекратете избелването. Тееth Whitening pen се препоръчва за възрастни и деца над 14 години. Не се препоръчва по време на кърмене, бременност, лечение с фасети или при наличие на корони или мостове

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Зъбите се почистват с конец и се измиват. Премахва се капачката на писалката и се завъртва основата ѝ, за да излезе малко количество от избелващия гел. Внимавайте устните да не докосват зъбите. Тънък слой от гела се нанася върху предната част на зъбите чрез кръгообразни или хоризонтални движения. Задръжте устните широко отворени за около 30 секунди, докато изсъхне гела. Избелването се прави два пъти дневно за по-добри резултати. Не изплаквайте, не се хранете и не поемайте течности до 20 минути след избелването.

ДИЗАЙН

Писалката е в сив металик цвят. Удобна и лесна е за употреба.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Срок на годност: 2 години.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Писалка за избелване на зъби - Teeth Whitening Pen.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.