Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Професионална тонколона MBA Q8-F

179,00 лв

Купи на кредит

Професионална тонколона MBA Q8-F #01273

Особености

Професионалната тонколона MBA Q8-F е един добър избор за озвучителна система с високо качество и компактни размери. Тя с височина 40 см, но предлага плътен и богат звук, благодарение на дървеният си корпус, който е винаги по-добрия избор за материал.

Тя има 8 инчов вграден говорител за ниските тонове и 3 инчов туитър за високите, благодарение на които ще получите богато и разнообразно звучене. Те са подходящи за възпроизвеждане на различни стилове музика. Това ги прави универсални, а степента на изкривяване на звука при тази тонколона е под 1%.

Активната колона притежава силна презареждаща се оловно-киселинна батерия с капацитет 4500 mAh. Тя има живот до 5 часа при непрекъсната работа, а времето за презареждане варира между 8 и 12 часа.

Ако искате да използвате уреда като усилвател за китара, това е възможно. Единствено трябва да свържете инструмента с кабел, като лесно ще регулирате силата на звука директно от задния панел.

Заедно с продукта получавате безжичен микрофон, който може да се бъде включен и чрез кабел. Обхватът му достига до 10 метра без нарушения в сигнала или излишни шумове. Предвидена е функцията приоритет, за да можете по-всяко време да избирате дали да заглушите или не неговия сигнал.

Екстри

Уреда се сдвоява безжично, чрез Bluetooth със всичките Ви wireless устройства. Независимо къде складирате файловете си- на таблет, лаптоп или смартфон свързването става за секунди. Ако пък желаете да използвате настолен компютър, можете да направите връзка използвайки USB порта, разположен от задната страна на изделието.

За професионалистите има добавен еквалайзер с 5 ленти, за да моделите звученето. Допълнително, чрез контролерите имате възможност да управлявате силата на тоновете на колоната или инструмента, басите и високите, както и да прилагате ехо ефект.

Добавена е антена за радио, а от бутоните отзад можете да търсите или сменяте честотите.

Ако желаете да пускате музика от карта с памет, това ще стане лесно с входа за SD карта. Над слота е разположен дигитален дисплей с бутони за плейбек.

Чрез разтегателната дръжка и колелата ще премествате без усилие изделието. Ако пък искате да правите всичко дистанционно, можете да използвате дистанционното управление.

Приложение

Подходящ за всякакви събирания и събития, идеален за партита или изпълнения на живо. Можете да използвате продукта по време на конференции, офис срещи, лекции. Подсигурете се с добър музикален фон във фитнес залата или друго обширно помещение.

Технически характеристики

 1. Модел: Q8-F;
 2. Материал: Дърво, пластмаса;
 3. Възпроизвеждане: Активна, стерео;
 4. Електрическо захранване: 220 V;
 5. Мощност: 150W;
 6. Електрическо съпротивление: 4Ω;
 7. Честота на работа: 50 Hz- 18 KHz;
 8. Акумулаторна батерия: 4500 mАh;
 9. Време на работа: 3-5 часа;
 10. Време за зареждане: 8-12 часа;
 11. Памет: SD карта;
 12. Интерфейс: AUX, USB;
 13. Говорител: 8 инча;
 14. Обхват на микрофон: 5-10 м;
 15. Свързване: Bluetooth, кабел;
 16. Размер: 26.3 х 20 х 43 см;
 17. Тегло: 8.1 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 1. MBA колона Q8-F;
 2. 1 бр. Безжичен микрофон;
 3. Дистанционно управление;
 4. Захранващ кабел;
 5. Техническо ръководство;
 6. Гаранция 12 месеца.
2018-11-17

Изгодна цена

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Активни тонколони

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.