Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Молив за омекотяване на кожички GNDG ZJY43

3,50 лв

Молив за омекотяване на кожички GNDG ZJY43 #03119

Особености:

Красивите маникюр и педикюр не са само в добре нанесения лак. От изключително значение е и грижата за кожата на ръцете и най-вече грижата за кутикулите. Ако срещате затруднение с обработването и оформянето на кожичките около ноктите, то вероятно причината е, че не разполагате с подходящи инструменти и козметика за целта. Препоръчваме Ви да се сдобиете с молив за омекотяване, чийто състав е изцяло натурален и безвреден.

Описание:

С помощта на молива за омекотяване ще премахнете нежно сухите кожичките по ноктите без наранявания. Той прави кутикулите меки и здрави, като им придава съвършен вид. Възпрепятства загрубяването на кожичките. Поради удобния и практичен дизайн, моливът е идеален за употреба в домашни условия. Той съдържа съставки специално предназначени да хидратират и омекотяват кожата, като я правят гладка и нежна. В натуралния му състав присъстват авокадо и алое вера. 

Как функционира?

Почистете добре от лак и замърсявания ноктите. С помощта на накрайника с мека четка намажете кожичките. Изчакайте, докато маслата в молива подействат и омекотят кутикулите. След което с другия накрайник избутайте и отстранете ненужното. Почистете нокътните плочки отново. Може да пристъпите към оформяне на маникюра или педикюра. 

Дизайн: 

Моливът за омекотяване на кожички има удобна форма. Накрайникът от едната страна е предназначен за избутване. От другата страна е под формата на четка за по-лесно нанасяне на маслата за омекотяване. И двата края се затварят с капачки. Цялостният дизайн е в нежен розов цвят.  

Технически характеристики:

  • Срок на годност: 24 месеца;
  • Нетно тегло: 10 г;
  • Размер: 12,3 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Молив за омекотяване на кожички.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.