Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажен офис стол

1 900,00 лв

Купи на кредит

Масажен офис стол #01807

Функционален офис стол

Ако търсите иновативна мебел, която е не само функционална, но и полезна за Вас, то се спрете на този продукт. Масажният стол е създаден за използване на работното място, като формата и дизайнът му са съобразени с извивките на тялото. Той предлага удобна за работа изправена позиция, като същевременно приятно масажира проблемните зони.

Изделието притежава масажиращи глави с различна големинa и форма, които извършват кръгообразни движения в две посоки. Редувайки различен интензитет и посока на движение се постига максимален тонизиращ ефект. Главите са разположени по протежение на облегалката, следвайки S-образна форма. Тяхното разпределение отговаря на важните точки намиращи се по гърба.

В областта на кръста са вградени два издължени масажиращи накрайника. Те извършват вертикално движение и леко пристискат мускулите, като следват извивката на гръбначния стълб.

Полезно действие за тялото

Стоенето в седнало положение в продължение на часове през работния ден е най-честият причинител на сериозни схващания, увреждания на правилния стоеж и захапвания на нерви. Поддържайки гръбнака в изправено положение, докато отпускате мускулите, ще намали вредния ефект на стационарната работа.

Чрез ежедневно разтриване в офиса, по време на работа и в почивката, в продължение на 10, 15 минути, си осигурявате и необходимия приток на кръв в мускулите. Масажът снабдява клетките с кислород и енергизира организма.

Механизми позволяват регулиране на наклона на облегалката и възглавницата за главата, както и нагласяне на височината на възглавницата, според предпочитанията Ви.

Седалката използва вибрация и има подгрев, който загрява тялото и тъканите и увеличава релаксиращия резултат от масажа. Загряваща функция притежават и накрайниците за врата и гърба. Затоплянето по време на разтриване притежава и аналгетичен ефект, като успокоява болките и пропъжда умората.

Красив контрастен дизайн

Изделието е създадено с мисъл за практичност и стил. Предлага се в две семпли комбинации от черно или червено с бяло. Извивките на контура са плавни и имат не само естетическа цел, но и предлагат удобна и анатомично съобразена база за тялото. Подлакътниците са широки, за да осигурят удобна основа за отмора на ръцете. На тях се намират два бутона – за включване и изключване от захранването и старт и край на програма.

Седалката има има извита форма и позволява да потънете в нея, като гарантира максимален комфорт. Продуктът е тапициран с мека еко кожа и проветрива полиестерна мрежа на облегалката и зоната на главата. Оборудван е с подвижни и безшумни колела за лесно придвижване.

Функциите и различните режими се управляват с дистанционно управление. За него е предвиден специален страничен джоб. От дистанционното можете да управлявате силата на затопляне на подгрева, да избирате зона за масаж, както и да регулирате интензитета на натиска.

Технически характеристики

· Материал: Еко кожа и мрежа;

· Цвят: Червен, черен;

· Размер: 108 х 61 х 55 см;

· Тегло: 25 кг;

· Захранване: 220 V;

· Мощност: 50 W;

. Товаропоносимост: 120 кг;

· Продължителност на програма: 15 минути.

Какво ще получите

· Масажен офис стол;

· Захранващ кабел;

· Техническо ръководство;

· Гаранция за 12 месеца.

Масажните столове – изборът на умните хора!

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Масажиращи столове

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.