Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED 2 в 1 лампа против комари

15,90 лв

LED 2 в 1 лампа против комари #04084

Особености:

Ако търсите перфектният партньор в борбата срещу вредителите,то тази LED лампа против вредители е точно за Вас. LED лампата разполага с мощност от 8 вата и висока ефективност. Продуктът постига перфектен баланс между ефективност и стойност , едни от водещите фактори при закупуване на кой да е продукт за борба с вредителите.

Описание:

Първата уникална  функция, която веднага ще забележите е нейният дизайн,който я прави идеалният партньор за борба срещу комари. Той ви предоставя безброй опции, за да се насладите на летните вечери както у дома,така и на двора без досадните препарати и репеленти с неприятна миризма. Монтирайте там където имате нужда да си отпочинете или разнообразите.

Как работи?

С тази лампа за борба с вредителите защитавате дома си по екологичен начин.Резултатът е дом без вредители. На Вас остава да се насладите на безгрижни часове без сърбежи , неприятни инфекции и алергични реакции.

Екстри:

Крушката на тази LED лампа излъчва ярка светлина. Съчетава достъпна цена и компактност,което я прави идеален вариант за борба с вредителите във всяко помещение. 

Приложение:

Чудесен продукт срещу вредители. Изделието притежава качества за широк спектър на приложение ,използвайте през летните месеци ,когато нашествието на комари е в своя пик.

Технически характеристики:

  •  Цвят: Сребрист;
  • Основа за лампа: E27;
  • Мощност : 8 вата.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Крушка с диаметър- 8 см;
  • Дължина -15 см.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.