Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Инструменти за обработка кожички около ноктите ZJY39

10,90 лв

Инструменти за обработка кожички около ноктите ZJY39 #03116

Особености:

При поддръжката на маникюра и педикюра е необходимо да се погрижите и за кожичките около ноктите. Често те не изглеждат добре или имат мъртва кожа, която трябва да се отстрани. При правилното им оформяне, ноктите Ви ще изглаждат по-красиви и ще имат перфектна визия. Ще изглеждат спретнати и като от корица на модно списание. Или като излезли от салона на професионален маникюрист.

Описание:

Качественият материал, от който са изработени инструментите предполага и качествено оформяне на кожичките около ноктите. Материалът и употребата му не предизвикват раздразнения и възпаления на кожата. Гарантира нежно и гладко обработване на кожичките. Комплектът ще придаде на маникюра и педикюра красив и подреден вид. Ноктите Ви ще изглеждат оптически по-дълги от колкото са. 

Как функционира?

С помощта на клещите ще премахнете безболезнено и безопасно мъртвата кожа около ноктите. Средният и големият двустранни инструменти за избутване на кожички имат грапави повърхности в средата на дръжките си. По този начин те могат да се използват и  като пилички за нокти. От едната страна и двата инструмента имат скосен накрайник за избутване на кожички, а от другата страна  - плосък край за отстраняването им. 

Дизайн: 

Инструментите от комплекта са изработени от качествена неръждаема стомана. Цветът им е сребрист. Дизайнът и на трите инструмента е елегантен и функционален. Изработени са така, че да са удобни за захващане и употреба.  

Технически характеристики:

  • Цвят: сребрист;
  • Размер: 12 см * 6 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Клещи за премахване на кутикули;
  • Среден двустранен инструмент за избутване на кожички;
  • Голям двустранен инструмент за избутване на кожички.
Полезно за дамите: разделители за пръсти

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.