Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87

38,70 лв

Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 #01508

Свежа и чиста кожа с вакуумно почистване

До скоро единственият ефективен метод за дълбоко почистване на кожата от натрупване на замърсявания и мъртви клетки беше посещението при козметик. С този уред имате възможност да се погрижите външния си вид в домашни условия. Той използва вакуум, за да отстрани в дълбочина замърсяването и да освободи порите от излишният себум натрупан в тях.

Кожата на лицето задържа прах и мазнина в дълбочина, която трудно можем да премахнем само с измиване. Черните точки са не само козметичен дефект, но и вредят на доброто състояние на лицето, като не позволяват на кожата да диша.

С различните накрайници ще можете да достигнете и до труднодостъпни места- около носа и близо до ъгълчетата на устата. В зависимост от зоната ще можете да избирате от трите степени на вакуум. Чрез този метод Вие щадите епидермиса от нараняване, поява на зачервяване и алергии към различни козметични препарати.

Освен освежена кожата ще бъде и по стегната, ще възвърне естествения си цвят, тъй като вакуума благоприятства доброто кръвообращение и стимулира лимфната система в лицевата област.

Приставки за разнообразно приложение

В комплекта са включени 4 вакуумни приставки в зависимост от зоната на приложение.

Големият накрайник е за дълбоко отстраняване на черни точки и прилага най-голям натиск. По-малкият накрайник пък е за чувствителни или по-труднодостъпни места. По-малкият размер на отвора намалява силата на засмукване.  Подходящ е за зоните с фини бръчки, като обтяга епидермиса.

Приставката с микрокристали е грапава и е предназначена за масаж и ексфолиаци. Тя ще премахне мъртвите клетки и ще възстанови нормалната секреция на себум.
Елипсовидната глава е добър избор за чувствителна, проблемна кожа с акне.

Изделието е приложимо и върху други проблемни части от тялото, на които кожата е засегната от замърсяване и дефекти, като врата, гърба или раменете.

Подготовка и използване

Преди процедура направете парна баня за 5 до 10 минути, за да отпуснете порите и улесните процеса. Използвайте разтвора към комплекта , за да подготвите кожата за манипулацията. Нанесете върху зоната, която ще почиствате и започнете с голямата глава. Редувайте накрайниците в зависимост от зоната и търсеният резултат.

След края на процедурата притиснете към лицето си кубчета лед увити в хавлиена кърпа, за да стегнете кожата. Не забравяйте да използвате и лек крем за допълнително успокояване.

Технически характеристики

 • Материал: ABS;
 • Захранване: 5V;
 • Интерфейс: USB вход;
 • Мощност: 0.8 W;
 • Сила на натиск: 55 Kpa;
 • Степени: 3;
 • Брой приставки: 4;
 • Размер: 18 х 4 см;
 • Време за зареждане: 1.5 часа;
 • Време за работа: 60 минути.

Какво ще получите в комплекта

 • Вакуумен уред за почистване на пори
 • USB кабел;
 • Приставки;
 • Инструкции за употреба;
 • 12 месеца гаранция.
Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 9 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 10 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 11 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 12 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 13 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 14 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 15 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 16 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 17 Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки TV87 18
Препоръчваме ви също:
2019-02-08

Вашият ми допадна

  2018-05-23

  Доверих се на интуицията си;-)

   2018-03-28

   Много доволен

    2018-03-27

    ...........

     2018-03-26

     Предимствата предлагани от сайта !

      2018-03-26

      Имам нужда от него

       2018-03-04

       Защото сте коректни

        2018-02-20

        Достъпна цена

         2018-02-12

         Закупих този продукт от сайта Ви и се учудих колко добре маха черните точки! Много съм доволна!

          Напишете отзив

          Напишете отзив

          Напишете отзив

          Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

          Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

          Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.