Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дрон HUAJUN Pathfinder 2HV6 W609 - 8 1500mAh HeadlLess режим #00268

Дрон  Huajun Pathfinder 2HV W609−8

6 витлов дрон с автоматично връщане и Headless мод

Хексакоптерите са ново попълнение в армадата от летящи и снимащи продукти, предлагани от нашият магазин. Днес ще разгледаме един от тях.

Външен вид и опаковка

Изпълнен е в приятна синьо – сива окраска. Предницата е оформена като кабина на космически изтребител с красиво LED – осветление за нощни полети. Шасито е стабилно, изработено от метал с гумени пръстени. Дистанционното управление заедно с модула за видеонаблюдение е олекотено и стои сигурно в ръцете. Добавени са нов процесор за картината и по – мощна антена. Така се избягва моментът, когато дронът е все още в обхвата на командите, но спира да излъчва картина. HD камерата се намира на стойка с четири гумени амортизатора, за да се минимизират вибрациите в картината при полет.

Монтаж и първи стъпки

Първото, което се набива на очи, когато го извадиш от кутията е липсата на протектори на витлата. Препоръчваме няколко тренировъчни полета в затворено помещение ( да се тренират висене на място и полет в квадрат). Така ще избегнете наранени пръсти и счупени предмети..

Също важи и старото правило при кацане в трева да не се опитва излитане оттам, преди да да проверите дали няма нещо в зоната на въртене. Моторите са мощни и могат да скъсат зъбно колело. Отлично попадение е и мощният акумулатор. Сравнително бавното му зареждане се  компенсира многократно от сигурността, която дава на управляващия.

И така – птичката е заредена и е време за летене. Особено в режима за напреднали стартът ерязък, но веднъж оказал се в небето, „следотърсачът“ е удивително стабилен. Стандартното за този клас разделение в честотата на радиосигнала ( 2.4 гХц за командите и 5.8 за видеото) ви дава сигурност в обхвата и кристална картина на екрана. Лупингите се изпълняват по – чисто от моделите с четири витла. Пробвахме двата допълнителни режима:

 1. бутонът за „увисване“ на място функционира. С леки импулси на моторите държи позиция и височина. Настина при теста нямаше вятър, но тази екстра позволява да не се изморяваш с постоянното поддържане с джойстиците и е незаменима за снимане на пейзаж.

2. „бойният ключ“ за завръщане на последното място за излитане. При максималната скорост от 4.5 метра в секунда теоретично машината може да се върне сама от максималния си обхват.

Правихме го половин дузина пъти и винаги се връща ако не точно до пилота, то на 3 - 4 метра от него. А оттам е лесно...................

В заключение:

Всеки модел дава на тестващия го някакво ново усещане. Конкретно този се отличава от базовите модели както по удоволствието от пилотирането, така и по многото си екстри. Ще се влюбите в начина, по който изписва виражите. Затова не се бавете и поръчайте!

Технически характеристики

 • Честота: 2.4 / 5.8 гХц
 • 4 канала прием и предаване
 • Модел Pathfinder 2HV Huajun W609−8
 • 6 – посочен жироскоп
 • Камера : 2 Мега Пиксела HD
 • Обхват : до 300-500 метра
 • Полет  :  8-10 минути
 • Зареждане : около 180 минути
 • Допълнителни функции : HeadLess режим, връщане на мястото на последното излитане,
 • Зависване на място, 360 – градусов лупинг
 • Захранване : 7.4V 1500 мАч
 • Захранване на дистанционното : 6 броя 1.5V AA (не са включени в комплекта)
 • Размери: 54 x 47 x 21 см

Headless режим  - разпознаване посоката на quadcopter  без значение накъде се е завъртял и каква е  посока може просто да се движи назад напред

2017-05-16

Преди година си взех един много малък дрон. Използвах го доста време, но реших, че е време да си купя нов, по-модерен и мощен. Спрях се на този модел, който е невероятен.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.