Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дневни светлини за кола LED Daylight Running Light Model LED-240 TV247

19,50 лв

Дневни светлини за кола LED Daylight Running Light Model LED-240 TV247 #03919

Особености:

Ако търсите дневни светлини за автомобил то тази LED сигнализация е за Вас. Универсалните LED дневни светлини са одобрени за обществените пътища. Разполагат с пластмасов корпус и светъл бял цвят. LED Дневните светлини са полезни при повреда .В такива случаи гарантират, че автомобилът винаги е ясно видим. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от водещите фактори при закупуване.

Дизайн:

Първата уникална функция на дизайна е ефективността му. Една от причините дневните светлини често да се отличават със сложни, отличителни дизайни е защото те са направени от ленти от светодиоди (светодиоди). Той ви предоставя опции, за да качествено обезопасяване. Монтирайте LED дневните светлини и си осигурете нужната безопасност.

Как работи?

Тези дневни светлини са проектирани за да правят автомобилите по-видими за останалите участници в движението. Проучванията показват, че могат да намалят риска от пътни инциденти. Изготвен е така,че да отговарят на изискванията за движение по пътищата. На Вас остава да се насладите на безгрижни часове безопасно шофиране.

Екстри:

Първо, те са по-ярки - и по този начин по-лесно се виждат на дневна светлина. И второ, те консумират много малко енергия, което спомага за поддържане на разхода на гориво възможно най-ниско.

Приложение:

Чудесен продукт за автомобил. Идеален за активни шофьори. Изделието притежава качества за дълъг период на активна употреба.

Технически характеристики:

 • Светъл цвят: Бял;
 • Универсалните LED дневни светлини са 100% водоустойчиви;
 • Тегло на артикула 177 g;
 • Напрежение: 12 волта;
 • Дължина: 12 см;
 • Какъв е периодът на активна употреба? В зависимост от определени обстоятелства като употреба и начин на съхранение този период варира.

Какво ще намерите в опаковката:

 • LED дневни светлини 2 броя.
Какво представляват дневните светлини
2020-01-28

бързо точно коректно

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.