Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамско колие с форми на цветя с камъни D13

25,50 лв

Дамско колие с форми на цветя с камъни D13 #05389

Описание:

Това лято властват всички аксесоари, стига те да са големи, цветни и да привличат внимание. През лятото отново ще царуват пищните колиета с ярки цветове и разнообразни текстури. Докато ги носите, те се отличават и привличат погледите. Герданите са с ретро елементи, с флорални мотиви, изработени от метал или с множество естествени камъни.

Особености:

Това колие от снимките е доста богато украсено и определено привлича мъжките погледи. С него ще изглеждате наистина красива и ще се радвате на сериозна доза внимание от всички околни. Бижуто е първи възможен избор за всяка жена, която предпочита малко по-тежки и обемисти колиета.

Дизайн:

Днес бижутата са всъщност украшения, които се ползват всеки ден от повечето жени, а и не само. Едно качествено колие винаги може да разкрие индивидуалността и красотата на една дама. Колието представлява изключително ефективен, а и лесен начин, с който може да се отличиш от останалите, а и да привлечеш техните погледи. Дамските колиета са всъщност аксесоар, който може да бъде изработен от благородни метали, метални сплави, камъчета, както и кристали. Важно при създаването на моделите е единствено въображението на дизайнера. Носенето на колиета като вид бижу започва далеч в миналото. Още тогава хората са носили подобни накити, защото са вярвали, че те им осигуряват защита и носят късмет. Така през годините носенето на красиво колие се превръща в интересна традиция. Съвременните жени използват дамските колиета като нов начин да бъдат модерни и да изглеждат още по-привлекателни. Изборът на подходящо колие обаче не винаги е толкова лесен. 

Характеристики: 

  • Възможност за регулиране на дължината;
  • Избягвайте допир с химикали;
  • Не мокрете;
  • Пазете от удар;
  • Почиствайте с мека кърпа;
  • Сваляйте по време на сън.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.