Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски регулируем чокър с висулка сърце D38

4,00 лв

Дамски регулируем чокър с висулка сърце D38 #05457

Описание:

В търсене на дързост и красиви откровени се присъединява още едно голямо изкушение, а именно чокърът. Една легенда за страстта, която живее във времето. Деликатност, бунт, страст и контрол. От няколко века чокърът страстно обгръща вратовете на дамите и се е превърнал в символ на деликатният танц между наивността  и могъществото. Изключително стилен, красив и уникален аксесоар, който е и нещо повече от това, което изглежда. Чокър огърлиците - нашумяха през последните няколко сезона. Въпреки това те са топ тенденция при бижутата.

Особености:

Едно качествено колие винаги може да разкрие индивидуалността и красотата на една дама. Колието представлява изключително лесен начин, с който не само може да се отличим от останалите, а и да привлечете техните погледи. Дамските колиета са всъщност аксесоар, който лесно може да разкраси един елегантен тоалет. Дамските колиета са всъщност аксесоар, който лесно може да разкраси един елегантен тоалет. 

Дизайн:

Красиво колие, подчертаващо уникалната визия! Модерно колие с катарама, изработено от кожа в различни цветове. Регулиращо дължината закопчаване. Важното е то да ви нося добри емоции и да ви накара да се чувствате неотразима всеки ден, в който го носите. Бижутата могат да привлекат внимание и да послужат като фокусна точка за обикновения или неутрален тоалет, да подсилят официалния или просто да добавят поп цвят и блясък на всяка дреха, която иначе би изглеждала скучна. С това колие очите на всички ще бъдат вперени във вас!

Характеристики: 

  • Размер на продукта:
  • Дължина 40 см Регулируема: 32-38 см;
  • Ширина: 1.6 см;
  • Тегло на продукта: 20 гр;
  • Различни цветове.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие чокър;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.