Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски холограмен чокър с висулка кръст D34

4,20 лв

Дамски холограмен чокър с висулка кръст D34 #05453

Описание:

Що се отнася до открадващите вниманието бижута, те са създадени, за да привличат погледа и да изпъкват. Ключът към носенето им е съчетаването със семпло облекло, което осигурява правилния баланс на цялостната визия. Те могат да направят чудеса дори с най-семплата рокля. Понякога да изберем правилното колие може да е трудно, защото трябва да знаем как да го съчетаем, така че да бъде прекрасен акцент към цялостната ни визия. Всичко, което е свързано с модата и личния стил е от значение. Ние, като жени, обръщаме внимание и на най-малкия детайл. Трябва да го имате.

Особености:

Може би сте забелязали, че по време на разговор, погледът се спира най-вече върху бижуто на жената, която говори. Когато е подбрано с вкус, то съществено допринася за стилното й излъчване и подчертава нейните качества. Бижутата могат да привлекат внимание и да послужат като фокусна точка за обикновения или неутрален тоалет, да подсилят официалния или просто да добавят поп цвят и блясък на всяка дреха, която иначе би изглеждала скучна. 

Дизайн:

След като знаете как да допълните и подчертаете своята естествена красота с подходящи цветове и форми, може да преминете към избиране на стилни и елегантни бижута, които да ви отличат в обществото и направят неустоимо привлекателна.Когато желаете да бъдете женствена и неотразима, а представата за вас да се свързва с изискана и първокласна дама, най-доброто решение за вас е точно това бижу.

Характеристики: 

  • Дължина 40 см (регулируем диапазон 32 см ~ 38 см);
  • Ширина 1.6 см;
  • Тегло на продукта 20 гр;
  • Различни цветове.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие чокър;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.