Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамска шапка с козирка и апликация заек DZ K-16

23,50 лв

28,50 лв

-18%

-5,00 лв

Дамска шапка с козирка и апликация заек DZ K-16 #02812

Дамска шапка с козирка и апликация заек

Дамска шапка с козирка и апликация заек е подходяща за всякакви дейности на открито през цялата година. В най-горещите летни дни ще предпази главата от прегряване и слънчев удар. В най-студените ще бъде просто акцент в тоалета или начин да прикрием неоправена прическа. Шапката винаги намира място в гардероба на всяка уважаваща себе си дама.

Красива декорация на зайче с цвете

Моделът се отличава с красива декорация и триизмерна апликация на зайче. На коремчето си има едно голямо цвете, което е в тон с цвета на шапката. Традиционните дълги уши на заека са изпълнени отлично, като по-голямата част от тях стоят свободно върху предната платка, без да са съшити към основния плат. Козирката е покрита с множество пайети, които отразяват светлината в различни нюанси. В лошо време козирката може да предпази лицето и очите от силното слънце, вятър и дъжд. Долната част на козирката е изработена от плат, за да не дразни погледа.
Задната част е направена с мрежеста материя, която осигурява отлично проветрение на главата през лятото. Косата има нужда да диша в най-топлите дни от годината и затова този модел шапка е изключително подходящ. В допълнение към това отзад е предвидена и лента за регулиране на широчината.

Подходящи размери

При плътно закопчаване на двете части диаметърът на продукта е 175 мм. Тази мярка подлежи на корекция с няколко допълнителни милиметри в случай на необходимост. Дължината от край до край обаче не се променя и тя е точно 275 мм. Голямо улеснение е, че моделът не изисква специална грижа и поддръжка през времето, в което не се носи. Достатъчно е да забършете с мокра кърпа и отново да изглежда като нова.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Модел: апликация заек;
  • Универсален размер: 275х175 мм;
  • Пластмасова лента за регулиране на обиколката;
  • Цвят: черен, сив, розов;
  • Козирка декорирана с пайети;
  • Лесна поддръжка;
  • Подходяща за занимания на открито.

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1Х Дамска шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.