Технологиите напреднаха и вече може да имате личен масажор у дома - за лична употреба по всяко време. Устройството използва масажни ролки, с помощта на които се случва магията! Във 4sales може да откриете различни видове масажори, специално избрани от нашия екип - за врат и гръб, както и за крака.

За кого е предназначен шиацу масажорът?


Уредът е подходящ за всеки от Вас, който желае да подобри начина си на живот, но държим да Ви запознаем с всичко, с което той се справя по-добре от всеки друг уред!

  • Главоболие. Много хора страдат от него, а истината е, че то може да има огромно влияние върху ежедневието Ви.
  • Болка във врата, която се появява основно поради неправилна стойка и при заседнал начин на живот.
  • Смущения в съня, когато липсва хармония в тялото ни.
  • Храносмилателни проблеми, които могат да се дължат на психологически или физически фактори.

Естествено, масажорът не е лек и не замества консултацията с лекар, но повлиява положително при възстановяването на тялото.

Как функционира шиацу масажорът?

Ние предлагаме различни видове масажори за различни области на тялото, от което следва, че приложението им не е едно и също, но е много сходно. Уредите имат контролери, от които задавате различни настройки според Вашите предпочитания и нужди. След програмирането може да се облегнете и да се насладите на релаксацията.

Какви видове шиацу масажори има и кой е подходящ за Вас?


Масажните устройства се разделят според зоната на масаж.

  • Шиацу масажор за врат и гръб
  • Шиацу масажор за крака

Шиацу масажорът за врат и гръб е интегриран за Вашето удобство. В повечето случаи има ръкохватки, за да поставите ръцете си там и да се отдадете на заслужена почивка. Също така е изключително удобен за транспортиране - навсякъде и по всяко време с Вас!

С шиацу масажора за крака може да седнете на дивана и да забравите за напрегнатия ден в работата. Устройството се слага на пода, а краката се поставят в него. Настройвате го и масажът започва. Той е изключително практичен и не заема много място. Рефлексните зони на краката се засягат от масажа и изпращат сигнали към цялото тяло - истински екстаз!

Как да изберем правилния шиацу масажор?

Както споменахме, има различни видове масажори за различни области от тялото. Заради това трябва да помислите върху коя зона е Вашият фокус. За да улесните решението при покупка, отговорете си на следния въпрос, а след това разгледайте предложенията ни във 4sales.bg!

  • Къде най-често изпитвам напрежение и болкa?

След като вече сте решили да закупите такъв вид масажор, то Ви съветваме да разгледате по-отблизо неговите функции.

  • Нива на интензитет. Регулирането на интензивността на масажа е изключително полезно, особено когато той се използва от няколко души. Всеки има различни усещания и възприема различно натиска!
  • Затопляща функция. Топлината има успокояващ ефект върху мускулите и цялото тяло. Благодарение на нея, съдовете се разширяват и така се подобрява транспорта на кислород и усвояването на хранителни вещества. Мускулите се регенерират по-бързо, а болката отминава по-лесно!
  • Брой масажни ролки. Той варира в зависимост от размера на уреда и е логично колкото по-голям е масажорът, да обхваща и по-голяма област. В зависимост от устройството, може да променяте посоката на въртящите се глави – така внасяте разнообразие в релаксиращата си рутина.
  • Батерии или електричество. Помислете какъв е Вашият начин на живот и дали мястото на масажора ще е най-вече у дома. В зависимост от това - изберете!
  • Гаранция. Винаги отделяйте специално внимание на това. Гаранционният срок е от изключителна важност, но не забравяйте да запазите и касовата бележка!

Как да поддържаме масажора?

Ако в упътването е написано, че може да махнете калъфката му и да я изперете - действайте! Но също така може да почистите Вашия масажор с влажна кърпа - внимателно и нежно, като не засягате зоната с главите.
Направете дните си по-леки, а нощите по-релаксиращи с нашите страхотни предложения!