Стойки за телефони и таблети

Безопасността - на първо място, защото да пристигнете на местоназначението си е цел номер едно - за Вас, за хората, които Ви обичат и за нас. За да направим преживяването Ви удобно и безопасно сме подготвили различни стойки за телефон и таблет, които ще освободят ръцете Ви!

Защо е важно да имаме такава стойка в колата си

Стойка за мобилно устройство с вендуза. С нея си осигурявате лесен достъп до телефона си след поставянето му на стойката, която от своя страна може да се постави навсякъде без да оставя следи след махането си. Бързо, лесно и без излишни усилия - вече имате удобна стойка, която може да регулирате спрямо размера на Вашето мобилно устройство.


Кои са най-добрите и надеждни стойки

Фиксираща стойка за мобилно устройство. Този тип продукт, също е универсален. Дизайнът му е изключително семпъл, а изработката - здрава. Поставя се с щипка към някой от въздушните отвори на автомобила и не нарушава целостта на решетката, към която е прикрепена. Също така, има настройка за 360 ° въртене - за да намерите подходящия ъгъл за Вас. Лесно и удобно!


Стойка за мобилни устройства с магнит и щипка. Също изключително сигурен вариант, който се закрепя към въздушните отвори с щипка, а самото устройство - с магнит. Бързо и ефективно. Размерите на този тип стойка не са големи и тя няма да заема твърде много място на таблото. Ще имате перфектен изглед към мобилното си устройство и лесен достъп.



4sales.bg Ви предлага разнообразие от стойки за коли, които ще направят шофирането по-приятно и безопасно. Подбрали сме най-функционални и добри модели стойки за мобилни устройства за автомобили с ангажираност към Вашия комфорт. В 4sales.bg ще намерите – страхотен избор, най-добри цени и перфектно качество!