Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ревю и тест на четириядрен таблет-телефон Super slim T84

Friday, Jan 06, 2017
0 reviews
Ревю и тест на четириядрен таблет-телефон Super slim T84

Четириядреният таблет-телефон Super slim T84 е едно изключително добро предложение, появила се сравнително скоро на нашия пазар. Устройството е добър избор за потребителите със забързано ежедневие, които постоянно са на крак, пътуват, работят, едновременно с това водят телефонни разговори, постоянно изпращат информация, файлове, документи и други данни.

Ако вие познахте себе си в горното описание, то таблетът-телефон Super slim T84 е един доста правилен избор за вас. Носенето на няколко необходими устройства навсякъде с вас, понякога може да създаде доста неудобства.

В днешното динамично ежедневие, лавинообразно нараства необходимостта от ползването на един или няколко телефона, таблет, лаптоп и т.н., а това, може би, е най-опростеният случай. Не сте ли се замисляли, че можете да си спестите, от една страна, средства, пространство и грижи,а от друга, да се сдобиете с невиждани досега удобство и функционалност.

Таблетът-телефон Super slim T84 ще може да ви даде всичко това и то на една достъпна цена. Вече ще можете спокойно да държите в ръката си всичко, което ви е необходимо, за да направите обаждане, да изпратите имейл или просто да се позабавлявате през свободното си време, всичко това, представено по един лесен и достъпен начин без това ни най-малко да намали богатата функционалност на устройството.

Телефонът-таблет Super slim T84 не изчерпва качествата си само с наличието на казаното дотук, някои от по-важните му характеристики са: 7,85-инчовият мултитъч дисплей,  четириядреният 1.2GHz процесор,  RAM памет от 1GB, две камери с висока разделителна способност, резолюция на екрана  1024 x 768, предоставяща отлично качество на картината.

Всичко това е само малка част от характеристиките на  таблета-телефон, които ще бъдат представени подробно по-долу.

В комплекта

  • Таблет Super slim T84;
  • Зарядно за BG стандарт;
  • Usb кабел за връзка с pc;
  • USB OTG кабел;
  • Гаранционна карта за 12 месеца;
  • Кутия на таблета.

Корпус и дисплей

Телефонът-таблет Super slim T84 разполага с 7,85-инчов IPS капацитивен сензорен екран, отличаващ се с отлична реакция при докосване и завъртане на устройството, благодарение на вградения Accelerometer, променящ ориентацията на дисплея, при максимална резолюция от 1024 x 768 устройството предоставя отлична картина.

Телефонът-таблет Super slim T84 прeдставя на потребителите и нещо значително ново – вграден скрийнпротектор на дисплея, който допълнително го предпазва от драскотини. В предната част на корпуса на телефона-таблет освен екрана са разположени и няколко сензорни бутона със стандартни функции, както и предната камера, говорител и микрофон, за осъществяване на разговорите.

В задната част е съответно задната камера на устройството, като корпусът там е в приятен метален цвят, а самата му повърхност е изработена от нехлъзгащ се материал.

Таблетът-телефон е снабден и с  MicroUSBвход за ускорена връзка на устройството с компютър, както и вход за поставяне на карта памет и 3,5мм жак за слушалки.

Размери

Телефонът-таблет Super slim T84 е с компактните размери от  200 х 135 х 7,9мм, което го прави изключително удобен, за да бъде с вас навсякъде, където ви е необходим – за работа или забавление. Устройството, освен това, е изключително тънко и е изработено така, че да пасва идеално в ръката.

Хардуер

Super slim T84 притежава  МТК 8389 Speed 4x 1209 MHz, ЧЕТРИЯДРЕН 32-битов процесор с изключително високи нива на производителност, достатъчни за неговото правилно функциониране едновременно като таблет и телефон без засечки и бъгове.

Устройството няма проблеми при осъществяването на изходящи и входящи повиквания дори по време на употреба на много на брой приложения. RAM паметта от1GBсъщо покрива всички необходими нужди на устройството, като тя е достатъчна, за да може то да работи отлично.

Вградената 8 GB памет пък е достатъчна, за да може Super slim T84да побере всичко, от файлове с документи, снимки и видео, до различни приложения и игри, при необходимост от още пространство, тя може да бъде разширена, благодарение на слота за карта памет с до 32 GB.

Софтуер

Телефонът-таблет Super slim T84работи сOS Android 4.2.2 на Български език, за улеснения на потребителя. Операционната система предоставя стандартните за всеки Android функционалности и услуги като те винаги могат да бъдат обогатени чрез инсталирането на нови допълнителни приложения.

Таблетът-телефон разчита следните видове файлове:

  • За E-книги – TXT, PDF, ePub и т.н.;
  • За аудио – WAV, MP3, MP2, AAC, AMR-NB, AMR- WB, MIDI, VORBIS, APE;
  • За видео - 3GP, AVI, DIVX, F4V, FLV, MKV, MP4, MPEG, MOV, VOB, WMV, WEBM, XviD;
  • За изображения - GIF, BMP, PNG, JPG.

Други характеристики

Няма как да пропуснем и останалите по-важни функции на  Телефонът-таблет Super slim T84. Устройството поддържа  3G при честота  2100MHz и поддържа следните GSM/GPRS/EDGE честоти – 850/900/1800/1900MHz. Батерията на устройството (4000mAh)е достатъчно издържлива за провеждането на няколко-часов телефонен разговор (до 10 часа) или дълга употреба на приложения и игри, а в стендбай режим таблетът-телефон издържа до 160 часа.

В добавка разполагате също с вграден  WiFi за неограничен интернет достъп, както и вграден GPS приемник, за да можете винаги да определите своето местоположение, във всяка една точка в света.

Двете камери предната с резолюция 1,9 Mp и задната с 4,9 Mp са перфектни за снимки и видео с отлично качество, а  FM Radio-то ще бъде с вас навсякъде стига да разполагате със слушалки, тъй като те са му необходими, за улавяне на сигнал и чистоти.

В заключение

Телефонът-таблет Super slim T84би могъл да бъде отличен избор за потребителите, които се нуждаят от няколко различни устройства в своето забързано ежедневие. Телефонът-таблет е един лукс, съчетаващ в себе си качества и функционалност на една изключително достъпна цена, така че ако търсите подобно устройство, не се колебайте, защото това би бил добър избор за Вас.

Напишете вашия коментар

Публикувате коментара като гост

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.