Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Гумени стелки за багажник

Съдържа 7 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

За всички, които държат на реда и чистотата, препоръчваме употребата на автомобилни стелки за багажник. С тяхна помощ ще предпазвате от надраскаване и замърсяване тапицерията на багажника, особено ако автомобилът ви е нов. Материята, от която са  изработени тези продукти, е от изключително значение. Тя трябва да е издръжлива на дълготрайно трети...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

За всички, които държат на реда и чистотата, препоръчваме употребата на автомобилни стелки за багажник. С тяхна помощ ще предпазвате от надраскаване и замърсяване тапицерията на багажника, особено ако автомобилът ви е нов. Материята, от която са  изработени тези продукти, е от изключително значение. Тя трябва да е издръжлива на дълготрайно третиране. Да може да се използва продължително време, без да се амортизира или нацепва. Не трябва да задържа миризми. Материята е важно да може да се почиства лесно и да не се захабява. Тя трябва да е водоустойчива, да не пропуска вода, кал и сняг. Важно е да е стабилна. И не на последно място, да осигурява сигурност и надеждност при транспортирането на какъвто и да било багаж.

Предимството на гумените стелки

Автомобилните гумени стелки имат доста предимства откъм покритие и са евтин, но висококачествен вариант. Те са водоустойчиви и се почистват по-лесно и по-бързо в сравнение със стелките от текстил. Дори и да се разсипят продукти или разлеят, то без проблем ще ги почистите. Материалът може да се измива с пароструйка, както и с по-агресивни почистващи агенти. Не пропускат вода и сняг. Не позволяват на прахът и калта да се разнасят по целия багажник. Предотвратяват пързаляне на превозвания багаж. Те не задържат неприятни миризми. Гумените авто аксесоари са изключително здрави и устойчиви, могат да бъдат и с различен цвят. Особени тези, които са с дизайн тип „ леген“, са много удобни при намокряне или транспортиране на материали, които са мокри. Те задържат водата, благодарение на прагчето, с което са снабдени.

Универсални стелки за багажник

Какво означава “Универсални” (за кои типове автомобили)

Универсалните автомобилни стелки са качествен аксесоар. Подходящи са за всички модели и вид автомобили, без значение от размера на широчина и височина на багажника, дори хечбек, като хонда, мерцедес, голф, шкода, бмв, пасат, пежо, тойота, рейндж роувър, волво, хонда и фиат. Почистват се бързо и лесно. Те притежават изключителна здравина и издръжливост. Задържат вода, сняг, прах и кал, предпазвайки багажника. Те могат да бъдат изрязани, според размера на багажника, така че да паснат идеално. Този тип стелки са създадени да предпазват пода на багажника от замърсяване, петна, миризми, надраскване на тапицерията. Те могат да имат повдигнат ръб тип „леген“ в средната си част. Ако се наложи да пренесете с автомобила си плодове или зеленчуци за зимнина,  строителни материали, мебели или друго, този обикновен тип аксесоари е точно за Вас.

Стелки за багажник тип леген

Налични размери 

В онлайн магазина на 4sales.bg ще откриете голямо разнообразие от комплект подобни стелки на достъпни цени, но с високо качество от различен производител. Може да избирате от различни размери, които ще паснат на вашата марка автомобил. Предлагаме следните размери: 

  • 80 см х 90 см;

  • 80 см х 120см;

  • 90 см х 100 см;

  • 100 см х 120 см;

  • 113 см х 140см;

  • 120 см х 120 см;

  • 140 см х 112 см.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.