Джобни ножчета

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 5,00 лв. - 122,00 лв.

15 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

15 резултата

Съвременните сгъваеми ножове са се превърнали в модерен мултифункционален инструмент за извършване на различни дейности, освен основната - за рязане. Какви са техните видове и как се ползват? От какъв материал трябва да са изработени и защо онлайн магазин 4sales.bg е отличен избор за покупка?

Какви типове сгъваеми ножчета има

В зависимост от потребностите, сгъваемите ножчета се делят на:

  • функционални - съдържат в себе си комплект от различни принадлежности, като прав стоманен или алуминиев нож, отвертка, отварачка, назъбен трион и т.н. Моделът може да бъде и двустранен или едностранен;

  • сгъваеми ножове тип пеперуда - дръжката е надлъжно разделена на две отделни части, а острието влиза в двете половини в сгънато състояние;

  • ножки - острието в сгънато състояние влиза в дръжката, която играе роля на предпазител, и ръчно се изважда, моделът е и с лесен затвор;

  • автоматични - острието притежава бърз пружинен механизъм, който го разгъва с натискането на един бутон;

  • карамбит - целият дизайн в отворено състояние наподобява нокът. Острието му е удебелено с невероятно фин заострен резец, който може многократно да се заточва под еднакво сечение.

Как се използват

Ползването на сгъваемите ножове трябва да е базирано на потребностите на самия потребител, от което следва, че и изборът е воден от тях. Всеки от отделните елементи във функционалните сгъваеми ножове в категорията може да се използва поотделно, избирайки един от тях. Всички знаем как се използва отвертката, отварачката, триона, пилата, ножицата, ако искам да режа нещо и т.н. Ножките са изключително удобни по време на къмпинг, лов или риболов.

Важно е обаче да сме наясно, че остриетата на тези малки по размер ножки са изключително остри и опасни в неправилните ръце, дори при самозащита. Това налага внимателното им отваряне, работа с тях и съхранението им на места, недостъпни за децата.

От какъв материал се изработват

В зависимост от вида на дръжката и елементите, използваните материали за изработката на всеки модел са метал и пластмаса. Металните части обикновено са изработени от различна по твърдост стомана, която е изключително устойчива на огъване, затъпяване и цялостно деформиране. Това всъщност прави тези джобни изделия изключително универсален работен инструмент, дълготрайни, функционални и подходящи за бъдещо заточване.

Защо да изберете 4sales

Защото, като номер 1 онлайн магазин за китайски стоки, ние зареждаме обекта директно от вносителя, което означава, че работим при специални условия, без посредници. Това за клиента носи само ползи, защото имаме възможност да съхраним високото качество на продуктите и в същото време да предложим изгодни цени, непосилни за конкуренцията. Погрижили сме се също да осигурим компетентни консултанти за безплатно съдействие на всеки изпаднал в затруднение клиент относно избора на продукт от различен производител и марка, и пазаруването, всеки продукт е с подробна характеристика и информация, така че доверете ни се!

Популярни търсения: евтини джобни ножове, цена, сгъваеми, ножки цена, евтини китайски, с виличка, професионални сгъваеми.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл