Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Wi Fi квадрокоптер с управление от смартфон, HD камера, голяма маневреност QS003

76,00 лв

86,50 лв

-12%

-10,50 лв

Wi Fi квадрокоптер с управление от смартфон, HD камера, голяма маневреност QS003 #02658

ОСОБЕНОСТИ

Искате ли да достигнете невиждани висоти – буквално? Съвременните смартфони правят качествени снимки и видеа, но някак си нещо им липсва, за да се използва пълния им потенциал. Искаме да разширим обхвата и възможностите на това заснемане. Куадкоптерът е идеалното допълнение за тази цел. Дава възможност за снимки и видео в реално време, на труднодостъпни места, за невероятни изгледи от птичи поглед, за заснемане на специални поводи от различен ъгъл и изобщо за едно по-различно забавление.

ОПИСАНИЕ

Куадкоптерът – дрон позволява за движения във всички посоки - нагоре, надолу, наляво и надясно. Поддържа функция за завъртане на 360 градуса при полет, което дава възможност за панорамни снимки и по-широк обхват на видимостта. Може да се задържи в неподвижно състояние във въздуха на определена височина. Притежава бутон за автоматично връщане в стартовата позиция, който предпазва от изгубване на устройството. Както и бутон за приземяване. Има предавател, който не позволява да бъде заглушен куадкоптерът. HD камерата позволява качествено заснемане. Полетът може да се контролира чрез приложение на смартфон в реално време и чрез WIFI. Устройството е оборудвано с осветление, даващо възможност и за нощни полети.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Необходимо е батериите да бъдат заредени и поставени в устройствата. Времето за зареждане е около 30 минути, а времето за работа е около 7-10 минути.

Поставете смартфона в държача, свържете куадкортерът със смартфона чрез подходящото приложение. Внимателно прочетете инструкциите за употреба преди да извършите тестов полет. Той започва с ниско летене при височина от около 1 метър. Тази височина позволява безопасно да бъдат разучени и оттренирани всички посоки и движения на устройството. Както и неговите функции и възможности. След като се уверите, че сте разучили устройството, може да повишите височината и да разгърнете потенциала му.

ДИЗАЙН

Моделът е изработен от лек и супер здрав материал, който позволява лесно управление и поддръжка. Тялото е леснопреносимо и практично. Дизайнът е аеродинамичен и стилен. Има вграден жироскоп, чрез който навигацията на куадкоптера е по-стабилна. Устойчивостта му при силен вятър, прави куадкоптера стабилен при променливи климатични условия и лесен за управление. Дизайнът дава усещане за контрол и управление като на истински хеликоптер.

ЗАХРАНВАНЕ И РАБОТА

Квадрокоптерът работи с качествена високоенергийна литиева батерия 3.7 v 300-mA. Дистанционното управление работи с четири броя батерии от по 1.5AA. Необходимото време за зареждане е около 30 минути. Дистанционното управление на открито покрива в периметър от около 100 метра. Времето за полет е около 7 минути.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Максимална височина на полета 120 метра;

• Максимален периметър на дистанционно управление 100 метра;

• Цвят: черен и бял;

• Размер на продукта: 8 x 7 x 3 см;

• Размер на цветната кутия: 16.5 x 7 x 12.5 см;

• Тегло на артикула: бруто тегло / нетно тегло: 13.7 кг/ 10.7 кг;

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Куадкоптер;
  • Държач за смартфон;
  • USB кабел;
  • 4 броя резервни перки;
  • Инструкции за експлоатация;
  • Кутия;
  • 12 месеца гаранция.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Квадрокоптери

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.