Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Вечноцъфтяща роза за подарък YSH G

39,90 лв

56,00 лв

-29%

-16,10 лв

Вечноцъфтяща роза за подарък YSH G #01817

Ярък цвят и натурален произход

Хербаризирането на цветя става все популярно, благодарение на съвременните методи за запазване на естествената им красота за много дълго време. Днес, за разлика от традиционните методи на изсушаване или притискане, се използват иновативни решения за създаване на вечнозелени букети.

За запазване на прекрасен и ярък цвят се използва истинско растение, откъснато в подходящ момент. То е обработено със специална течност състояща се от глицерин и други естествени съставки, която се просмуква в стъблото и листчетата и замества натуралния сок на растението. Благодарение на този метод то остава вечноцъфтящо, със свеж вид в продължение на месеци и дори години.

Яркостта му не се променя с времето, цветето няма нужда от поливане или слънце. То може да бъде поставено навсякъде вкъщи или офиса.

Оригинална идея за подарък

Ако търсите необичайна идея за подарък за себе си или близките, се спрете на вечноцъфтяща роза в елегантна стъкленица. Можете да избирате между 4 свежи цветни разновидности – червен, виолетов, наситено син или нежно розов. Специалният сорт се отличава с плътен, гъст и едър цвят. Сувенирът е аранжиран внимателно, за да има завършен вид на букет.

Предпазен от стъкленица, която го защитава от напрашаване или нарушаване на целостта му. Стъкленицата притежава елегантна дървена подложка, като прекрасно пасва на всеки интериор – класически или модернистичен. Това е страхотен избор за всеки почитател на цветята и оригинална алтернатива на традиционния букет.

Екологично чист продукт

Изделието е 100% екологично чист продукт, тъй като са използвани единствено органични компоненти растителен произход за хербаризирането. След като загуби своите свойства може спокойно да бъде рециклирано. Розата не е обработвана с никакви синтетични или химични материали. При третирането ѝ не е използвано замразяване, което нарушава естествения вид. Тя не е токсична и е подходяща за семейства с малки деца, тъй като е абсолютно безопасна.

Характеристики

· Размер: 9 х 19 см;

· Тегло: 300 гр.

В опаковката

· Вечноцъфтяща роза сувенир.

2020-12-24

Много хубави неща имате браво

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.