Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Цветя - Дълготрайна икебана YSH H

45,00 лв

65,00 лв

-31%

-20,00 лв

Цветя - Дълготрайна икебана YSH H #01606

Дълготрайна икебана от три рози в страстно червено

Цветята са един от най-красивите начини да изразим топлина и обич към някой, но за са съжаление тяхната красота е твърде мимолетна. Развитието на науката и технологиите, обаче, ни позволява да избегнем тази преходност и да подарим букет, който не само ще остави дълготраен спомен, но и ще радва близките ни с години напред. Представяме ви аранжимент от вечни цветя, идеалният подарък за св. Валентин, Осми март или личен празник като рожден или имен ден.

Стилна комбинация за истинска романтика

Хармонично съчетание от три червени рози е в основаната на този еклектичен букет. Те са разположени върху зелен мъх, в съчетание с няколко нежни цветчета от хризантема. Напълно в стила на икебана, комбинацията се завършва от няколко сухи клонки в интересна форма. Целият букет е поставен на гладка дървена подложка, защитен от вредни атмосферни влияния под стъклен похлупак. Така аранжирана, икебаната може да бъде използвана за декорация навсякъде в дома, един стилен допълващ елемент в цялостния интериор.

Избрана за подарък тя идва в луксозна черна кутия, което я прави много подходяща за романтичен жест към съпругата или приятелката.

Цветен спомен с дълготраен ефект

Селектирани в периода на най-пълния им цъфтеж, розите са обработени със специални вещества, които напълно да запазят свежестта и цветовата наситеност на венчелистчетата. Тези вещества обаче са нетоксични и напълно безвредни за човека. Така обработени цветята могат да запазят вида си до период от пет години, ако не бъдат излагани на пряка слънчева светлина. Няма нужда да бъдат поливани или премествани в саксия, просто ги поставете на желаното от вас място и се радвайте на настроението и чудесната атмосфера, която ще ви създадат.

  • Три естествени червени рози с подложка от мъх, хризантема и стръкове декорация;
  • Без поливане и присаждане;
  • Траят до 5 години при правилно третиране (далеч от слънчева светлина и вода);

В опаковката:

  • 1 брой стъкленица с букет

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.