Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Протектори за крачета на маси и столове TV305

3,50 лв

Протектори за крачета на маси и столове TV305 #05041

Описание:

Без повече незаличими драскотини по пода. Подовите протектори предпазват както краката на всякакви маси и столове, така и подовите ви настилки. Често, когато се налага да правим разместване вкъщи се притесняваме от две основни неща - шума и дискомфорта, който ще причиним на съседите си, както и евентуалните грозни и видими драскотини по пода ни, които дори най-качествените препарати не могат да заличат. Подложките против плъзгане ще предотвратят образуването на неприятните драскотини по пода и ще гарантират липсата на шум, когато се налага да преместим някои от мебелите вкъщи. Те обхващат стабилно и сигурно краката на желания от вас стол или маса, без да падат. Протекторните подложки са подходящи за подове направени от различни материали - от твърда дървесина, винил, плочки до ламиниран паркет. Благодарение на малките силиконови точки, разположени върху вътрешната част на дъното, можете да сте сигурни, че вашите маси и столове няма да се пързалят и ще имат здрав захват и стабилност върху пода.

Приложими са върху различни форми и размери. Подходящи са за всякакви видове столове, стига да се вписват по размер,който е препоръчително да измерите вкъщи. Могат да бъдат използвани за всякакви видове мебели с кръгли крачета - бар столове, кухненски столове, столове за вътрешен двор, работни бюра, масата в хола или трапезарията и много други.  Те разполагат с напълно универсален дизайн и са изработени от прозрачна мека пластмаса, като може спокойно да се използва при различни видове дизайн на интериора в дома ви или на работното място. Едва ли ще ги забележите, благодарение на прозрачния материал, а голямата му еластичност позволява протекторите да бъдат използвани върху крачета с различен диаметър до 3,2 см.

Дизайн:

Подходящи за многократна употреба и дълъг живот. Изработени са от издръжлива мека пластмаса, устойчива на износване, която не се поврежда лесно, нетоксична е, като също е безопасна за деца и домашни любимци. Това ги прави подходящи за многократна употреба и можете да ги слагате върху различни крачета без да се притеснявате, че те ще загубят формата си. Високото качество на материята ви гарантира дълъг живот на протектори.

Технически характеристики:

 • Материал - мека пластмаса;
 • Размери - 3 Х 4 Х 3.2 (диаметър) см;
 • Цвят - прозрачен, розов или син;
 • Тегло - 30 грама;

Какво ще намерите в опаковката:

 • Протектори за крачета на маси и столове - 4 броя;
 • Ръководство за употреба;
 • Цвета се изпраща според наличностите на склад.
2022-01-03

Най добра цена

  2020-11-01

  Намерих това ,което търся

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.