Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

USB Bluetooth колонка със слот за SD карта и много издържлива батерия X9

36,00 лв

60,00 лв

-40%

-24,00 лв

USB Bluetooth колонка със слот за SD карта и много издържлива батерия X9 #01879

Приложение


Тази мини колонка ще бъде Вашият верен другар, особено при активности навън. Тъй като тя има сертификат за водоустойчивост, лекото намокряне не влияе на силата и качеството на звука. Благодарение на малките ѝ размери, можете да я пренасяте лесно в раницата – тя не заема повече място от бутилка минерална вода. Взимайте я с Вас за излети или просто за вдъховение, докато тренирате навън. Малка, компактна и издържлива, X9 има всички основни екстри и нужните входове. Тя е страхотен избор за младите и активни хора и най-вече за учениците. Дизайнът ѝ също е впечатляващ, така че освен функционален, тя ще бъде и красив аксесоар.

Екстри

Едно от най-добрите предимства на колонката е, че можете да свържете две тонколони, които да излъчват звук от едно устройство. Така ще се наслаждавате на професионален силен и дълбок звук със стерео ефект. Не е необходимо второто саунд устройство да е същия модел, а само да поддържа такава функция.

Въпреки че е малка, колонката е масивна, което гарантира, че ще свири добре. Входовете и бутоните са разположени отзад. В корпусът е направено специално ухо, на което може да сложите връзка, с която да закачате колонката навсякъде. Отдолу има гумички, които помогат на колоната да стои стабилно изправена или легнала.

Входът за AUX кабел ще Ви позволи да включвате джаджата към по-стари телевизори и компютри, така че това че не поддържат Bluetooth вече няма да бъде проблем. Спестете батерията на телефона си, като прехвърлите

Вашата карта памет директно в слота на устройството. Можете да пускате музика от стандартна USB флашка, без да се налагат допълнителни настройки. Зареждайте колонката лесно чрез зарядното за сматртфона Ви, благодарение на входа за микро USB.

Бутоните са максимално спестени, като тяхната функционалност е комбинирана. Средният бутон е за включване и изключване на устройството. Това става при продължително задържане, а при еднократно натискане просто спирате или пускате песента. Другите два бутона са маркирани с „+“ и „-“. При задържане усилват или намаляват звука, а при по-леко натискане сменят песните наред и назад.
LED индикаторът има две приложения. Когато устройството се зарежда, то свети в един цвят, а когато батерията е пълна – в друг. Когато светлинката мига, значи колонката е свързана чрез Bluetooth режим.

Технически характеристики:

 • Говорители: 2 броя, бас;
 • Входове:
 • AUX 3.5 mm;
 • microUSB;
 • USB флашка;
 • SD карта;
 • Батерия: 10 часа в режим на свирене;
 • Капацитет на батерията: 2000mAh;
 • Зареждане на батерия до 100 %: 3 часа и половина;
 • Екстри: Bluetooth, LED индикатор за батерия.

В комплекта:

 • Мини Wireless Bluetooth USB колонка със слот за SD карта;
 • Гаранция 12 месеца.
2020-09-14

Защото ви препоръчаха мои приятели които са пазарували от вас

  2019-07-09

  за размера си -около 15 см дължина и диаметър 6-7 см. тонколонката свири много прилично-доволен съм от покупката!

   2018-08-04

   Имате голям избор на продукта който ме интересуваше и добър диапазон на цени.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.