Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Система за премахване на петната и полиране на зъбите Luma Smile

14,39 лв

Система за премахване на петната и полиране на зъбите Luma Smile #04906

Особености:

Нека усмивката ви засияе. С иновативната система за премахване на петната и полиране на зъбите. Вие отново ще се радвате на удивителна и блестяща усмивка, постигната в домашна обстановка. Luma Smile е подходяща и при чувствителни зъби. При употребата на Luma Smile не се използват консумативи. Почиства петната и полира зъбите за секунди. Да се използва веднъж седмично за по-добър резултат (при чувствителни и/или чупливи зъби или високо ниво на киселинност консултацията със зъболекар е препоръчителна).

Как функционира?

Мечтаете ли за искрящо бяла, блестяща усмивка? Сега можете да я постигнете бързо и лесно, у дома, без скъпо струващи процедури! Представяме ви системата за почистване и полиране, с която ще постигнете така желаната бяла усмивка! Този малък уред премахва ефективно петна от кафе, вино и цигари, полира зъбите и ги оставя чисти и блестящи! Просто поставете приставката на уреда, сложете малко паста за зъби и натиснете бутона за включване. Пoлирайте зъбите в продължение на няколко секунди. Супер бързо и лесно, а ефектът ще ви впечатли!

Дизайн:

LUMA SMILE е иновативна система за ултразвуково почистване, избелване и полиране на зъбния емайл в домашни условия. Подходяща и при чувствителни зъби. 5 накрайника в комплекта, всеки от тях е подходящ за до 100 процедури. Не използва консуматив.

Технически характеристики:

  • Материал: пластмаса;
  • Размери: 15 х 7 см;
  • Комплектът съдържа 5 бр. приставки за полиране;
  • Работи с 2 бр. батерии тип АА - не са включени.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х LUMA SMILE иновативна система;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Уреди за здраве и красота

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.