Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шапка с козирка и 3D розово фламинго DZ K-1

16,50 лв

Шапка с козирка и 3D розово фламинго DZ K-1 #02794

Шапка с козирка и 3D розово фламинго

Шапка с козирка и 3D розово фламинго е аксесоар, с който всяка малка и голяма принцеса ще бъде център на вниманието. Моделът е съчетание на модерна визия и практична изработка. Отличава се с апликация на фламинго, заобиколено от 3D цветя и множество едноцветни пайети.

Мрежеста задна част

Продуктът може да се носи през цялата година. През зимата служи по-скоро като моден аксесоар, а през останалите сезони защитава главата и предпазва лицето от слънце, вятър, дъжд и други неблагоприятни метеорологични условия. Задната част е изработена от мрежеста материя, благодарение на която има вентилация на скалпа. По средата е предвидена специална лента, която служи за регулиране на размера според обиколката на главата. По този начин продуктът може да се носи повече време и да "расте" заедно с детето.

Защо ще заблестиш?

Отпред е предвидена красива декорация с пайети и цветя. В центъра е разположено голямо розово фламинго, хит сред малки и големи. По контурите му са сложени малки камъчета. Перата му са 3Д с изпъкнали пера, което придава реалистичен вид на апликацията. Шапката се предлага в четири цвята - бял, розов, жълт и черен. Размерът е универсален с дължина от 22 см и широчина от 15 см., когато лентата е плътно прилепнала от двете страни без издатък.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Декорация: 3D фламинго;
  • Цвят: черен, бял, жълт, розов;
  • Универсален размер (22 х 15 см);
  • Възможност за регулиране на обиколката;
  • Мрежеста задна част.

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1х Детска шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.