Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сешоар за обувки TV158

15,00 лв

Сешоар за обувки TV158 #01560

Оригинален метод за елиминиране на влагата

Този уред е нов и ефективен метод за поддръжка на обувките във влажните и студени месеци. Той идва със закачлив и цветен дизайн и е подходящ за всякакви модели и размери. С него ще елиминирате влагата бързо- само за няколко часа.
Технологията използва т.н. PCT загряване ( Positive Temperature Coeffient), което използва керамични нагреватели. Керамичните нагреватели имат свойството да се „саморегулират“. Благодарение на характеристиките на материала те понижават температурата на повърхността си много по-бързо в сравнение с други материали. Това повишава нивото на сигурност и предпазва от прегряване и запалване.
Същевременно PCT технологията задържа топлината във вътрешността на нагревателя много по-дълго време, като го прави ефективна и икономична алтернатива.
Сешоарът е изработен от термоустойчив полимер и по цялото му протежение са разположени отвори, от които излиза нагорещен въздух. Изсушаването с горещ въздух е много по-ефекасно, тъй като въздушните струи покриват цялата повърхност.
Няма никаква опасност от прегряване или увреждане на стелките или стените, тъй като максималната температура не надвишава 80 градуса по Целзий.

Позитивен ефект и защита

Сешоарът се състои от две части и пасва както на есенни кецове и мокасини, така и на зимни ботуши. Подходящ е за изсушаване на спортни маратонки след тренировка, на ски ботуши или дори домашни чехли, които случайно сте намокрили.
Задържането на влага може да доведе до развитие на вредни организми, мухъл и да предизвика лоша миризма. Справянето с нея е много важно за доброто състояние на обувките особено през дъждовните и снежните месеци. Ежедневното излагане на влага, дъжд и сняг съкращават живота им, води до деформация на формата и поява на неприятни петна и оцветяване следствие на бавното съхнене.
Ако сте от хората, които инвестират в скъпи стоки от естествени материали – кожа, памук, набук или велур, то си струва да се погрижите за добрият им вид.

Технически характеристики

  • Температура: 65-80 градуса;
  • Дължина на кабела: 120 см;
  • Материал: Термоустойчив полимер;
  • Размер: 15.5 х 6.5 х 4 см;
  • Захранване: 220 V, 50 Hz;
  • Мощност: 100 W.

Какво ще откриете в опаковката

  • Сешоар за обувки;
  • Техническо ръководство;
  • Гаранционна карта за 1 година.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички За дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.