Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Резервен моп парцал за Spin mop

7,00 лв

Резервен моп парцал за Spin mop #01122

Особености

Spin Mop е иновативен моп с въртяща се на 360 градуса система за изтискване. Специалните микрофибърни влакна на мопа привличат всичко от пода. Благодарение на своята революционна, въртяща се на  360 ° сменяема микрофибърна подложка и мощна система за завъртане, не се налага докосването на замърсената подложка или вода. С натискане на дръжката, микрофибърната глава автоматично се завърта и виждате как във водата мръсотията се отлага.

С подвижната до 90 градуса дръжка и въртяща глава с лекота почиствате и най-трудно достъпни места. След почистването микрофибърна подложка се отделя лесно и може да бъде изпрана в пералня, за да се използва за последващ път. Главата с подложка въртящи се на 360 градуса, изплаква се лесно, потапяме микрофибърната подложка във водата и с няколко натискания на дръжката микрофибърната подложка се завърта и изплаква, а със няколко натискания на дръжката в центрофугата, микрофибърната подложка е суха. Можете да изперете подложката в пералня на 40 градуса, а когато е изчистила много повърхности във времето можете да я замените с нова! Продуктът се предлага без дръжка!

Как да излъскаме перфектно пода вкъщи
2020-04-05

Добра цена

  2019-10-22

  Пазарувам при Вас, защото цената е атрактивна.

   2018-07-03

   Защото сте коректни.

    2017-05-02

    Приятелката ми остана много доволна от продукта!
    Вече 3-ти път чисти със Spin Mop, цената е супер, така, че скоро пак ще поръчаме от 4sales.bg

     2017-04-26

     Преди няколко месеца си поръчах Spin Mop от вашия сайт. Дойде време за смяна на подложката. Отново разчитах на вас и останах доволна.

     • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.