Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Разделители за пръсти за педикюр и маникюр ZJY48

3,50 лв

Разделители за пръсти за педикюр и маникюр ZJY48 #03125

Особености:

Случвало ли Ви се е след като сте лакирали перфектно ноктите си, да допрете пръсти един в друг и нанесеният слой да се размаже? Да, на всяка дама ѝ се е случвал този неприятен момент. Затова е добре към аксесоарите за маникюр и педикюр да добавите чифт разделители за пръсти. Те ще улеснят и работата в салона Ви за красота. Ще останете приятно изненадани от резултатите. Спестяват време и гарантират перефектни маникюр и педикюр без нито едно несъвършенство.

Описание:

Разделите за пръсти са за многократна употреба. Достатъчно е да ги почистите добре и са готови за следващия път. Подходящи са за професионална и домашна употреба. Също така могат да се използват за обикновен лак или за гел лак. Разделителите  позволяват  отделяне на пръстите на достатъчно разстояние един от друг, за да улеснят нанасянето на продукт и да го предпазят от размазване. 

Как функционира?

Поставете разделителя между пръстите на краката или ръцете. Наместете го да пасне точно. След което може да пристъпите към оформяне на маникюра или педикюра. С помощта на разделите за пръсти ще предпазите нанесената основа или лак от размазване. И те ще изсъхнат в безупречен вид.

Дизайн:

Разделите за пръсти са изработени от силикон. Материалът е гъвкав и мек. Нежен е на допир към кожата. Разделителите са в практична и удобна форма. Лесна са за употреба. Размерът им позволява съхранение дори в козметичното несесерче в дамската Ви чанта.

Технически характеристики:

  • Материал: силикон;
  • Цветови варианти: зелен, червен, син, розов.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Разделители за пръсти за педикюр и маникюр по 2 броя в комплект.
Полезно за дамите: разделители за пръсти

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.