Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модерно колие за врата и кръста с инкрустиран кръст D8

39,50 лв

Модерно колие за врата и кръста с инкрустиран кръст D8 #05379

Описание:

Когато стане въпрос за бижута, те никога не са достатъчни. Цветните камъни и обемните бижута ще бъдат изключително актуални през следващите сезони. Ярки и цветни камъни, мъниста и кристали, в различни форми и големи количества – колкото повече, толкова по-добре е мотото за горещите дни! Отново се завръщат и висулките. Формата не е от значение, но трябва да са предимно метални, обсипани с камъни и задължително да са много цветни.

Особености:

Аксесоарите са детайлите, които могат напълно да променят вашата визия, като ѝ придадат стилен завършек.На всяка жена й е известно, че с подходящото колие може да се придаде уникален акцент на всеки тоалет. Важно е фокусът да пада върху един аксесоар. Тази тенденция позволява разнообразие в съчетаването на герданите с различни тоалети. 

Дизайн:

Дълги колиета, спускащи се по деколтето в различни стилни форми. Това безспорно е хитът за този сезон при колиетата. Дизайнерите са се постарали да създадат наистина зашеметяващи възможности - огърлици с абстрактни, животински, флорални мотиви, падащи свободно, преобразуват напълно визията в по-интересна и  очарователна.През лятото отново ще царуват пищните колиета с ярки цветове и разнообразни текстури. Докато ги носите, те се отличават и привличат погледите. Аксесоарите са с ретро елементи, с флорални мотиви, изработени от метал или с множество естествени камъни.  Цвeтoвeтe, ĸoитo ca пoĸaзaни нa eĸpaнa, мoгaт дa ce paзличaвaт лeĸo oт дeйcтвитeлнитe цвeтoвe нa бижутата, пopaди paзличиятa в ocвeтлeниeтo и тexничecĸитe xapaĸтepиcтиĸи нa eĸpaнитe.

Характеристики: 

  • Различни цветове;
  • Тежко, масивно фешън колие с едри камъни;
  • Привличат любопитни погледи.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.