Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Многоцветно висящо колие с голяма висулка с камък D20

49,50 лв

Многоцветно висящо колие с голяма висулка с камък D20 #05403

Описание:

Търсите нещо повече от женственост, краста, стил.  С  нашите дамски колиета може да имате всичко. Подчертаната женственост винаги е правела впечатление, а какво по-подходящо „оръжие“ от изисканото дамско колие. Заложете на тази стихия и си придайте нов женствен имидж. Декорирайте най-прекрасните форми от вашето тяло с малко, ценно и красиво бижу. Дамски колиета и огърлица могат да са идеален подарък за някой, който ще ви вземе дъха, или ако самата вие искате да се поглезите и обичате красиви бижута.

Особености:

Харесваме бижутата, защото смятаме, че в тях има характер. Да, изглеждат така, сякаш за произведени за дами, убедени в себе си и стила си. Освен това масивните бижута са актуални и това лято. Стоят добре върху дрехи от един цвят – бели ризи, рокли в един цвят или бихте могли да ги комбинирате с повече цветове, но с внимание към детайла, за да не се претоварва визията. Съвременните жени използват дамските колиета като нов начин да бъдат модерни и да изглеждат още по-привлекателни. Изборът на подходящо колие обаче не винаги е толкова лесен. 

Дизайн:

Стилен аксесоар, който ще Ви накара да изглеждате изящно при всеки повод. Само по себе си, колието е едно красиво допълнение към тоалета, то е бляскаво, изискано, отличаващо се. Бижуто, е с високо качество и оригинален дизайн, така че клиентите да са максимално удовлетворени и щастливи. Направете този аксесоар ваш любим.

Характеристики: 

  • Избягвайте допир с химикали;
  • Не мокрете;
  • Пазете от удар;
  • Почиствайте с мека кърпа;
  • Сваляйте по време на сън.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой колие.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.