Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Луксозни лули за тютюн – 6 броя в кутия

72,00 лв

Луксозни лули за тютюн – 6 броя в кутия #04196

Описание:

За специално и индивидуално отношение към всеки, който обича аромата на тютюн. Селекцията от уникални лули ще ви отличи с вкус и стил. В подаръчната кутия на ваше разположение са 6 съвършено различни модели на лули. Всяка със свой собствен стил, елегантност и форма. Защо е необходимо да бъдете скучни. Ползвайки нашите не традиционни лули ще фокусирате вниманието върху себе си и ще покажете отношение. Като предмет за тютюнопушене лулата се отличава от останалите средства. А с нашите различни шест предложения ще бъдете неповторим.

Особености:

Елементите на нашите лули са изработени от висококачествени материали, което гарантира максимални усещания и вкус. Кладите на нашите лули са абсолютно различни, но достатъчно широки, за да поберат оптимално количество тютюн. Посредством метален пръстен или друг свързващ елемент кладата е обединена с мундщука. Изящният дизайн на всяка лула е впечатляващ.

Дизайн:

Да пушиш от класическа, дървена, луксозна и висококачествена лула е различно и приятно изживяване. Чудесен подарък за ценители и колекционери, чудесен подарък и за самите вас!

Какво ще намерите в опаковката:

  • 6 броя различни висококачествени лули
  • Кутия за съхранение с разделители
  • Забранено да се ползва от лица под 18 години!

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Сувенири и подаръци

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.