Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожен колан с ленти към бедрата STL-12-D

16,50 лв

Кожен колан с ленти към бедрата STL-12-D #02704

Кожен колан с ленти към бедрата

Ежедневието на всяка жена често включва безброй задачи изискващи да се отдели внимание на всеки детайл. В опити да се наредят в определена последователност често ни изтощава психически и това се отразява сериозно на времето за себе си. Много хора или повече мъжете се чудят следното:

Защо една жена влага толкова енергия в обикаляне по магазин без да търси нещо конкретно?

Отговорът на този въпрос е много лесен: различна. Жената иска да бъде различна от другите. И тук не става въпрос дали е умна или глупава. Има се предвид изцяло външния вид. Когато жената има безброй дрехи в гардероба си, често иска нещо дребно да допълни съществуващата дреха. Ето тук търсенето може да спре. С придобиването на този колан за кръст с удължения към бедрата ще можете да си създадете това задоволство на добра покупка. Моделът е направен да се ползва по различен начин. Първият е най-обикновен черен колан, който може да се ползва за дънки, панталони или къси гащета.

Другият по-специфичен начин е като се нанижат допълнителните кожени ленти отиващи надолу по бедрата и достигащи до коленете. Това е възможно да се случи благодарение на начина на закачане към основната лента. След поставянето им, двете ленти се спускат надолу по бедрата, като на две места има пресичане чрез метална халка. Първата пресечка обхваща широката част на бедрото, като може да се закопчее там. На второто място кожената лента е по-дълга и е направена да обикаля коляното два пъти и тогава да се закопчее с катарама.

Характеристики:

  • Материал: Еко кожа, метал;
  • Цвят: черен, сив метал;
  • Регулира се на всяко място;Приблизителни мерки: талия 64 см, бедро 52 см.

В комплекта получавате:

  • 1 х Колан за кръст и бедра.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.