Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi

93,50 лв

115,00 лв

-19%

-21,50 лв

IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi #01219

Описание:

Камерата предлага чист ясен образ с резолюция 1080p благодарение на 2.0 MP сензор. За разлика от обикновените камери, които се свързват към записващо устройство посредством BNC конектор, тази записва на Micro SD карта, която се поставя в специално определен за целта слот в самата камера.

Ако искате запис в продължение на едно денонощие поставете карта с размер 8GB, 16GB ще ви осигурят 48 часа запис, а 32GB карта може да събере до 4 дни запис. Освен това камерата поддържа IP адрес, което и позволява да се свърже с интернет посредством Wi-Fi връзка.

Така може да наблюдавате какво се случва от всяка точка на света през специалното мобилно приложение на своя телефонс iOS или Android операционна система. Приложението може да бъде изтеглено от App Store или Google play, казва се V380.

От сайта може да свалите и десктоп клиент за Windows. Камерата разполага с функция за записване само при наличие на движение, което пести място на картата и интернет трафик. Разполага и с функция за имейл известяване при активност. Устройството се захранва посредством 12 волта постоянно напрежение, което се подава от включеното в комплекта захранващо устройство.Благодарение на IR свето диодите, камерата ще предоставя ясни изображения с висок контраст дори през тъмната част на денонощието.

Внимание: В комплектът НЕ е включена карта с памет! За да използвате тази функционалност на камерата моля да закупите отделно така.

IP66 сертификат:

Устройството е защитено с IP66 сертификат. Това ще ви гарантира пълна защита от прах, прахови частици и мръсотия, както и защита от водни пръски и мощни водни струи. Това я прави подходяща за използване както на закрито, така и на открито. Ако камерата бъде наваляна от дъжд, излезе буря или я опръскате с градинският маркуч, това не би и навредило.

Технически характеристики:

 • Производител: Techege;
 • Сензор: 2.0 MP CMOS сензор;
 • Резолюция: 2.0MP: 1920 x 1080, D1: 640 x 480, CIF: 320 x 240 / 25 fps;
 • Кодировка: H.264;
 • Захранващо напрежение: 12V 2A;
 • Wireless LAN: IEEE 802.11 n;

В опаковката ще откриете:

 • 1 бр. IP камера за видео наблюдение;
 • 1 бр. стойка;
 • 1 бр. захранващо устройство – адаптер за захранване на камерата;
 • 1 бр. указание за експлоатация;
 • 12 месеца гаранция.
IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 1 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 2 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 3 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 4 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 5 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 6 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 7 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 8 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 9 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 10 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 11 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 12 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 13 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 14 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 15 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 16 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 17 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 18 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 19 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 20 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 21 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 22 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 23 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 24 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 25 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 26 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 27 IP камера за видео наблюдение с Wi-Fi 28
Препоръчваме ви също:
Как да изберем подходяща IP камера?
По какво се различават уеб камерите и IP камерите?
Как работят IP камерите за видео набюдение?
Как да разберете порта на IP камера?
Как да инсталирате IP камера
Как да използваме IP камера?
Смартфон, като IP камера
Как да скриете IP камера?
Как да конфигурирате IP камерата чрез интернет
Как да включите IP камерата към компютър
IP камери за наблюдение на улици
Лаптоп като IP камера
Как да инсталирате IP камера
Функционалности на мобилното приложение на страницата на Народното Събрание
2019-02-12

Искам да попитам как мога да върна закупен продукт от вас

  2019-01-07

  Super korektni

   2018-07-26

   Хареса ми Ваш продукт и цената му

    2018-01-31

    харесах продуктите Ви

     2017-11-18

     Има богат асортимент от продукти

      Напишете отзив

      Напишете отзив

      Напишете отзив

      Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

      Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

      Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.