Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Голямо богато колие с наниз и брошка с черешки D59

20,50 лв

Голямо богато колие с наниз и брошка с черешки D59 #05538

Описание:

В света на модата през всеки сезон и във всеки един детайл сме изненадани от хрумките на световните модни дизайнери. От дрехите до обувките, от прическите до маникюра, всичко се променя и всяка новост е от значение за Ефреа. На добрата фея никога нищо не ѝ убягва и този път обръща внимание на бляскавия свят на бижутата. Аксесоарите са детайлите, които могат напълно да променят вашата визия, като ѝ придадат стилен завършек.

Особености:

Дизайнерите са се постарали да създадат наистина зашеметяващи възможности - огърлици с абстрактни, животински, флорални мотиви, падащи свободно върху голата кожа или върху по-семпла дреха, преобразуват напълно визията в по-интересна и  очарователна. Дизайнерските бижута имат свой собствен и уникален стил и са създадени в съответствие с актуалните модни тенденции. Едно от основните предимства на носенето на дизайнерското бижу е, че при изработката му е обърнато внимание на всеки отделен детайл и то е създадено според фантазията на популярен творец в областта на модата. 

Дизайн:

Масивно колие с черешки с малка розова панделка в единият край. Преплетени синджири с разнообразна декорация. Някои дизайнери се обръщат към изминалите десетилетия, а други гледат смело напред и предлагат наистина впечатляващи варианти, с които вниманието на околните със сигурност ще бъде привлечено. Флоралните и геометричните мотиви присъстват и тук. Масивно кристално колие с големи кристали с различни форми. Играта на проблясващите кристали го прави много оригинално и красиво.

Характеристики: 

  • Размери: Общата дължина на веригата около 37 см се увеличава с 6,5 см регулируема;
  • Тегло на продукта: 111 грама;
  • Материал: сплав;
  • Различни цветове.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие в цвят по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.