Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Двойна чаша череп WSKB1

6,00 лв

12,00 лв

-50%

-6,00 лв

Двойна чаша череп WSKB1 #01591

Чаша от двойно стъкло „Череп“ с повече изолация и новаторски дизайн

Популярен исторически мит е, че някога воюващите племена са вдигали наздравица с черепите на своите врагове. Символ на победата, това е било най-впечатляващия метод да се демонстрира могъщество. Разбира се, тази традиция отдавна е останала в миналото, но ако сте почитатели на легендарните войнѝ, чудесен начин да се почувствате свързани с легендата е тази чаша от двойно стъкло с изваяна глава на скелет.

Детайлна изработка от качествен материал

Изделието е произведено от висококачественото боросиликатно стъкло, последна мода в индустрията. Наречен още пирекс (pyrex), този материал притежава в пъти по-добра топло- и механична устойчивост, трудно се надрасква, а освен това е слабо химически реактивно. Това означава, че наливаните напитки не могат да проникнат в структурата му и така, чистия прозрачен вид на стъклото ще се запази по-дълго.
Самият вид на изделието е също доста впечатляващ. Изваян до най-малки подробности във вътрешността му се помещава стилизираната форма на череп. Разстоянието между вътрешния и външния слой, играе ролята на изолатор и затова независимо дали сте наляли гореща или студена напитка, няма да усещате неприятна хладина или топлина. Изолацията действа и по обратния начин – питието е по-малко податливо на влиянието на околната среда и ще остане по-дълго с близка до оригиналната си температура.


Идеен подарък или интересна добавка към личната колекция

С вместимост от 80 гр, това е идеалната чаша за ракия, уиски или друг предпочитан силен алкохол. Подарена в съчетание с бутилка от любимата напитка ще се превърне в наистина незабравим подарък за всеки, независимо от повода.
Ако сте от хората, които държат на впечатляващите вещи, то това е чудесен начин да обогатите личната си колекция. Със сигурност вашите гости ще останат очаровани всеки път, когато ви посещават.


Технически характеристики:Модел: „Череп“;

 • Материал: пирекс;
 • Размери: 7 см диаметър, 7.1 см височина;
 • Вместимост: 80 гр (75 мл).

В опаковката:

 • 1 брой чаша
2019-12-12

Мои приятели ми препоръчаха сайта.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Мъжки подаръци

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.