Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски RC хеликоптер Batman със сензор за препятсвия 3.7V 90mAh

25,00 лв

69,00 лв

-64%

-44,00 лв

Детски RC хеликоптер Batman със сензор за препятсвия 3.7V 90mAh #00882

Детски дрон - Летящ супер герой Batman  мини RC хеликоптер AVENGERS

Всеки нов високобюджетен филм веднага напълва магазините с всякакви играчки, свързани със сюжета му. „Отмъстителите“ не правят изключение и днес ще ви запознаем с Батман, Железния Човек, Капитан Америка и Невероятният Хълк във вида на малки вертолети.

Външен вид и опаковка

Нормално е за играчка в наши дни да пристига в прозрачна отпред кутия. Вътре са самата фигурка и кабелът за зареждане. Изработката е фина, детайлите са отлично боядисани. Дори поставени неподвижно на земята изглеждат много красиво. Имат светлини на гърдите си, Хълк сякаш се вози на куадкоптер, а останалите 3 модела все едно имат ракетни раници. На гърба са буксата за зареждане и бутонът за включване и изключване.

Монтаж и първи стъпки

Начинът, по който действа е прост и оригинален. Хващате с едната ръка фигурката, включвате я отзад и когато моторът завърти перките,прокарвате ръка под краката й. Ще усетите промяна във въздушната струя. Тогава просто я пускате от ръце и тя се стрелва нагоре, като плавно се върти около оста си.. Когато се издигне достатъчно, оборотите падат и започва едно бавно спускане. Когато сензорът в обувката усети земята или примерно протегнатата ви длан отново започва издигане. Достатъчната маса и механичният жироскоп поддържат винаги вертикалното положение и отклонението е сравнително малко, така че да не можете да я загубите.  Важно условие за една летяща играчка е да е безопасна за децата. Това е постигнато със защитен механизъм – щом някоя от перките докосне предмет, моторът спира мигновено. Така се избягва вероятността от наранени пръсти и посинени очи. След това просто изключвате и включвате от бутона и отново полита. Зареждайте само с приложения кабел и ползвайте USB на компютър или зарядно до 500 мАч. По-мощно захранване може да повреди малката батерия.

В заключение

Отлично попадение! Реакцията на дете, когато ги включиш пред него е да тръгне да ги гони. Малчуганите могат с часове да се забавляват с тях, а докато ги зареждате през минута да питат кога ще могат пак да си играят. Добавете и евтината в сравнение с дроновете с дистанционно управление цена и ето ви рецептата за отличен подарък!

Технически характеристики

 • Съосна схема на перките
 • Механичен жироскоп
 • Камера : Не
 • Полет  :  6-8 минути
 • Зареждане : около 40 минути
 • Допълнителни функции :  Сензор за препятствия отдолу
 • Захранване : 3.7V 90 мАч
 • Размери:  260 х 240 x 80 мм
 • Маса: 260 грама
 • Съдържание на комплекта : 1 играчка, 1 USB кабел за зареждане
2018-06-21

Само тук намерих търсения продукт на разумна цена!

  2017-12-18

  Сте най-добрите!!!Отзивчиви и коректни!!!

   2017-12-18

   Сте най-добрите!!!Отзивчиви и коректни!!!

    2017-12-03

    4sales.bg намерих това което търся

     2017-11-30

     До тук много съм доволна

      2017-05-16

      Страхотна играчка. С нея детето ми може да си играе по цял ден, без да има нужда някой да го забавлява. Според мен си заслужава инвестицията.

       2017-05-06

       Днес синът ми има имен ден, това беше и причината да му поръчам този хеликоптер. Преди малко му го подарих и е най-щастливият на света. Благодаря ви за страхотната играчка!

       • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

       Напишете отзив

       Напишете отзив

       Напишете отзив

       Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

       Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

       Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.