Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детска шапка с букви и цветя DZ K-4

16,50 лв

Детска шапка с букви и цветя DZ K-4 #02799

Детска шапка с букви и цветя

Детска шапка с букви и цветя е един чудесен начин да предпазите главата на своята принцеса през горещите летни дни. В повечето случаи дребосъчетата не обичат да носят досадни неща по главата си, но когато става дума за бляскави пайети, камъни и цветя, то тогава всяка малка принцеса ще иска да си се окичи с подобен аксесоар.

Универсален размер в четири цвята

За разлика от другите подобни модели, този се отличава с присъствието на буквата А на козирката. Автоматично всички деца, чиито имена започват, завършват или имат буквата А някъде измежду другите букви, ще припознаят тази шапка като специален подарък. Същото важи и за буквата Р върху предната подплатена платка на продукта.
Шапката се предлага в един универсален размер. Важно предимство е възможността за регулиране на обиколката, която в стандартни мерки е 15 см. Това става чрез специална лента, която може да разшири или стесни широчината в зависимост от главичката на детето. Друго предимство е мрежестата част в задната част на модела. Тя предоставя възможност за проветрение и вентилация така, че главата да не се изпотява и запарва. Козирката в предната част пък предпазва лицето и очите от силните слънчеви лъчи през лятото.

Кога е добре да се ползва?

Аксесоарът може да се носи през цялата година и независимо от облеклото на детето. Предлага се в четири различни цвята, които най-лесно се съчетават с облеклото – черен, бял, розов и жълт. Наред с буквите детската шапка е изпъстрена с множество пайети и шарени цветя. Най-горе границата между частта с пайети и тази с мрежа е разделена с камък, имитиращ скъпоценно бижу.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Детска шапка;
  • Универсален размер;
  • Дължина: 22 см;
  • Широчина: 15 см;
  • Възможност за регулиране на обиколката;
  • Цвят: черен, розов, бял, жълт;
  • Издадена козирка.

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1х Детска шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.