Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамско колие с голям кръст и червени и зелени камъни D21

34,50 лв

Дамско колие с голям кръст и червени и зелени камъни D21 #05427

Описание:

Носят се всеки ден, за да създадат настроение и да зарадвам себе си и околните. Достатъчно големи, забележими, но крехки продукти са предназначени за специални поводи, приеми, балове и публикация. Вечер трябва да изглеждаме ефектно, не само отблизо, но и отдалеч. Камъните за бижута трябва да са в хармония с цвета на дрехите. Когато желаете да бъдете женствена и неотразима, а представата за вас да се свързва с изискана и първокласна дама, най-доброто решение за вас е точно това бижу. 

Особености:

Идва сезонът на хубавото време и приятните разходки, в които искате да се порадвате на свободата. Това страхотно  колие с малки цветни камъни е идеално за такива дни – съвсем неангажиращи удобно, лесно за комбиниране. Моля, имайте предвид, че поради светлината и екрана може да има лека разлика в цвета. Бижутата могат да привлекат внимание и да послужат като фокусна точка за обикновения или неутрален тоалет, да подсилят официалния или просто да добавят поп цвят и блясък на всяка дреха, която иначе би изглеждала скучна.

Дизайн:

Масивни, но изискани, украсени с искрящи камъни, такива колиета ще украсят всяко облекло и ще подчертаят контраста на вътрешната устойчивост и външната крехкост. Тази година на фокус в модата определено са аксесоарите с камъни, които е трудно да не се забележат. Със сигурност няма да сбъркаме в избора си, ако все още не сте избрали с какво да допълните цялостната си визия.

Характеристики: 

  • Възможност за регулиране на дължината;
  • Различни цветове;
  • Избягвайте допир с химикали;
  • Не мокрете;
  • Пазете от удар;
  • Почиствайте с мека кърпа;
  • Сваляйте по време на сън.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие с камъни и кръст.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.